Gevelreiniging

Producten voor gevelreiniging

Bij de Impregneermiddelenspecialist weet u zeker dat u de beste producten voor gevelreiniging koopt. Heel eenvoudig, online bestellen in onze webshop met impregneermiddelen en gevelreinigingsproducten. Een schone gevel geeft uw woning of bedrijfspand een mooie, frisse uitstraling. Wilt u ook uw gevel opfrissen? Dan adviseren wij de gevel te reinigen met de juiste producten. Gevelreiniging doet wonderen! Zelfs zwaar vervuilde gevels zijn na het reinigen weer als nieuw.

Meer dan impregneermiddelen

Naast alle soorten impregneersmiddelen geeft de Impregneermiddelenspecialist u advies welke producten voor gevelreiniging u het beste kunt kopen. In onze webshop vindt u reinigingsproducten van topkwaliteit waarmee u een perfect resultaat zult hebben. Gevel reinigen doet u bijvoorbeeld met algenverwijderaar, gevelreinigingspasta, anti-graffiti en steenreiniger. Heeft u vragen? Wij vertellen u graag welke producten u nodig heeft.

Zelf uw gevel reinigen

Met het assortiment gevelreinigingsproducten van de Impregeneermiddelenspecialist is zelf gevel reinigen geen enkel probleem. Allemaal kennen we vervuilde gevels door weersinvloeden, autogassen of graffiti. Wanneer een gevel er niet mooi uitziet doet dat afbreuk aan uw pand. Steeds meer mensen kiezen voor zelf gevel reinigen en kopen online producten voor gevelreiniging in onze webwinkel. Laat u verrassen door ons aanbod. Zoekt u online naar gevelreinigingsproducten voor het verwijderen van kalk, cementsluier, aanslag of graffiti? Dan koopt u bij ons de beste producten om zelf mee aan de slag te gaan. 

Meest verkochte producten 

Met zekerheid kunnen wij zeggen dat we alleen de beste producten voor gevelreiniging verkopen, online in onze webshop. Kent u ons assortiment al? Maak kennis met de meest verkochte producten, zoals HR11 Universele kalk- en cementsluier verwijderaar, HR Algenverwijderaar, HR Gevelreinigingspasta, HR Afbijtmiddel, HR Anti-graffiti, HR Ontvetter en gevelreinigingsproducten van het merk Remmers.

Online producten bestellen voor gevelreiniging

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken helpen wij u graag met online producten bestellen voor gevelreiniging. Dat bespaart u tijd en u weet zeker dat u de juiste producten koopt. Ons assortiment gevelreinigingsproducten is ruim en van hoge kwaliteit. Wilt u online producten bestellen voor gevelreiniging? Op de website www.impregneermiddelenspecialist.nl vindt u alles voor het impregneren en reinigen van gevels. Reinigen kunt u zelf doen met een hogedrukreiniger. Advies en tips geven wij u graag als u kiest voor zelf uw gevel reinigen. Neem eens een kijkje in onze webshop. Persoonlijk contact kan ook als u ons belt op tel. 0348 - 22 07 10.

Lees meer

HR Algenverwijderaar (Sipro Uniquat)

HR algenverwijderaar is een zwaar geconcentreerd product die nog verdund kan worden tot 1:40. Verkrijgbaar in 1 en 5 liter verpakkingen.
Vergelijk

€24,95

Informatie

Remmers Algenverwijderaar geconcentreerd

Remmers Algenverwijderaar geconcentreerd wordt veel toegepast voor de bestrijding van groene aanslag en ter voorkoming van aanslag, algen en mosgroei op metselwerk, hout, beton, glas (kassen, loodsen, enz). Geen schadelijke nawerking.
Vergelijk

€29,50

Informatie

HR 11 Universele kalk en cementsluier verwijderaar

Veilig kalk, witte aanslag en cementsluier verwijderen. HR 11 is een universele kalk en cementsluier verwijderaar. Ook voor het oplossen van witte uitslag in voegen en kleurverschillen in metselwerk en voegwerk.
Vergelijk

€59,95

Informatie

HR Cementsluierverwijderaar Extreem

HR Cementsluierverwijderaar Extreem is een sterk zuur reinigingsmiddel voor het verwijderen van alle kalk, cement en betonsluiers
Vergelijk

€79,95

Informatie

V-Com Cementsluier verwijderaar 10 liter

V-Com Cementsluier Verwijderaar is een zure reiniger voor het verwijderen van kalk,
cementsluier en zoutuitbloei op minerale ondergronden.
Vergelijk

€109,95

Informatie

HR Gevelreinigingspasta

HR Gevelreinigingspasta is de meest verkochte Gevelreiniger. Speciaal ontwikkeld in pastueuze vorm .Om gemakkelijk aan te brengen. HR Gevelreinigingspasta is effectief voor het verwijderen van oppervlaktevervuilingen (uitlaatgassen, zure regen, etc.)
Vergelijk

€89,95

Informatie

Remmers Gevelreinigingspasta ( Clean FP )

Remmers Gevelreinigingspasta is effectief voor het verwijderen van oppervlaktevervuilingen (uitlaatgassen, zure regen, etc.) Lost geen specie- en mortelrestanten op. Door zeer milde samenstelling nagenoeg geen aantasting van de ondergrond.
Vergelijk

€19,95

Informatie

V-com Steenreiniger gel 10 liter

V-com Steenreiniger GEL is een krachtig werkende, pasteuze, mild zure gevelreiniger op basis
van anorganische zuren, oppervlakte actieve stoffen en verdikkingsmiddelen.
Vergelijk

€157,95

Informatie

Remmers Steenreiniger AC ( Clean AC )

Remmers Steenreiniger AC voor het verwijderen van kalk- en cementsluier. Verwijdert bovendien uitbloeiingen, kalkslakken en ketelsteen. Vormt na inwerking licht oplosbare verbindingen, welke met water gemakkelijk afgespoeld kunnen worden..
Vergelijk

€23,00

Informatie

Remmers Vuiloplosser 5 kg ( Clean SL )

Remmers Vuiloplosser is biologisch afbreekbaar en een zeer effectieve vuiloplosser voor het verwijderen van vuil, vuilkorsten, stof, olie, vet en roet
Vergelijk

€75,00

Informatie

V-Com Superreiniger 10 liter

V-Com Superreiniger is een zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van
oppervlakte actieve stoffen en reinigingversterkers. is zeer geschikt voor het verwijderen
van zware verontreiniging zoals aanslag door roet
en brandschade op vloe
Vergelijk

€72,95

Informatie

HR Gevelproducten HR Zonnepanelenreiniger

Een speciaal ontwikkelde reiniger voor het reinigen van zonnepanelen en zonnecellen. Is effectief tegen kalkresten, groene aanslag, stof, vogelpoep, insecten en andere vervuilingen.
Vergelijk

€71,95

Informatie
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »