Gevelreiniging

Producten voor gevelreiniging

Bij de Impregneermiddelenspecialist weet u zeker dat u de beste producten voor gevelreiniging koopt. Heel eenvoudig, online bestellen in onze webshop met impregneermiddelen en gevelreinigingsproducten. Een schone gevel geeft uw woning of bedrijfspand een mooie, frisse uitstraling. Wilt u ook uw gevel opfrissen? Dan adviseren wij de gevel te reinigen met de juiste producten. Gevelreiniging doet wonderen! Zelfs zwaar vervuilde gevels zijn na het reinigen weer als nieuw.

Meer dan impregneermiddelen

Naast alle soorten impregneersmiddelen geeft de Impregneermiddelenspecialist u advies welke producten voor gevelreiniging u het beste kunt kopen. In onze webshop vindt u reinigingsproducten van topkwaliteit waarmee u een perfect resultaat zult hebben. Gevel reinigen doet u bijvoorbeeld met algenverwijderaar, gevelreinigingspasta, anti-graffiti en steenreiniger. Heeft u vragen? Wij vertellen u graag welke producten u nodig heeft.

Zelf uw gevel reinigen

Met het assortiment gevelreinigingsproducten van de Impregeneermiddelenspecialist is zelf gevel reinigen geen enkel probleem. Allemaal kennen we vervuilde gevels door weersinvloeden, autogassen of graffiti. Wanneer een gevel er niet mooi uitziet doet dat afbreuk aan uw pand. Steeds meer mensen kiezen voor zelf gevel reinigen en kopen online producten voor gevelreiniging in onze webwinkel. Laat u verrassen door ons aanbod. Zoekt u online naar gevelreinigingsproducten voor het verwijderen van kalk, cementsluier, aanslag of graffiti? Dan koopt u bij ons de beste producten om zelf mee aan de slag te gaan. 

Meest verkochte producten 

Met zekerheid kunnen wij zeggen dat we alleen de beste producten voor gevelreiniging verkopen, online in onze webshop. Kent u ons assortiment al? Maak kennis met de meest verkochte producten, zoals HR11 Universele kalk- en cementsluier verwijderaar, HR Algenverwijderaar, HR Gevelreinigingspasta, HR Afbijtmiddel, HR Anti-graffiti, HR Ontvetter en gevelreinigingsproducten van het merk Remmers.

Online producten bestellen voor gevelreiniging

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken helpen wij u graag met online producten bestellen voor gevelreiniging. Dat bespaart u tijd en u weet zeker dat u de juiste producten koopt. Ons assortiment gevelreinigingsproducten is ruim en van hoge kwaliteit. Wilt u online producten bestellen voor gevelreiniging? Op de website www.impregneermiddelenspecialist.nl vindt u alles voor het impregneren en reinigen van gevels. Reinigen kunt u zelf doen met een hogedrukreiniger. Advies en tips geven wij u graag als u kiest voor zelf uw gevel reinigen. Neem eens een kijkje in onze webshop. Persoonlijk contact kan ook als u ons belt op tel. 0348 - 22 07 10.

Lees meer

HR 11 Universele kalk en cementsluier verwijderaar

Veilig kalk, witte aanslag en cementsluier verwijderen. HR 11 is een universele kalk en cementsluier verwijderaar. Ook voor het oplossen van witte uitslag in voegen en kleurverschillen in metselwerk en voegwerk.
Vergelijk

€59,95

Informatie

HR Algenverwijderaar (Sipro Uniquat)

HR algenverwijderaar is een zwaar geconcentreerd product die nog verdund kan worden tot 1:40. Verkrijgbaar in 1 en 5 liter verpakkingen.
Vergelijk

€21,95

Informatie

HR Gevelreinigingspasta

HR Gevelreinigingspasta is de meest verkochte Gevelreiniger. Speciaal ontwikkeld in pastueuze vorm .Om gemakkelijk aan te brengen. HR Gevelreinigingspasta is effectief voor het verwijderen van oppervlaktevervuilingen (uitlaatgassen, zure regen, etc.)
Vergelijk

€29,95

Informatie

HR Afbijtmiddel

HR Afbijtmiddel wordt gebruikt om snel oude verflagen, graffiti, semi-permanente anti-graffiti coating of lijm(resten) te verwijderen.
Vergelijk

€19,95

Informatie

HR anti-graffiti 5 liter

HR Semi permanente Anti Graffiti wordt gebruikt voor het langdurig beschermen tegen ongewenste graffiti. Bij graffiti vervuiling kan HR anti-graffiti inclusief de onderliggende Anti Graffiti coating gemakkelijk verwijderd worden.
Vergelijk

€69,95

Informatie

HR Ontvetter

HR Ontvetter is een sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken. Professionele ontvetter verwijdert de zware aanslag van roet, nicotine, kaarsen,uitlatgassen, straatvuil,...
Vergelijk

€12,25

Informatie

Remmers Vuiloplosser 5 kg ( Clean SL )

Remmers Vuiloplosser is biologisch afbreekbaar en een zeer effectieve vuiloplosser voor het verwijderen van vuil, vuilkorsten, stof, olie, vet en roet
Vergelijk

€69,92

Informatie

Remmers Gevelreinigingspasta ( Clean FP )

Remmers Gevelreinigingspasta is effectief voor het verwijderen van oppervlaktevervuilingen (uitlaatgassen, zure regen, etc.) Lost geen specie- en mortelrestanten op. Door zeer milde samenstelling nagenoeg geen aantasting van de ondergrond.
Vergelijk

€19,95

Informatie

Remmers Steenreiniger AC ( Clean AC )

Remmers Steenreiniger AC voor het verwijderen van kalk- en cementsluier. Verwijdert bovendien uitbloeiingen, kalkslakken en ketelsteen. Vormt na inwerking licht oplosbare verbindingen, welke met water gemakkelijk afgespoeld kunnen worden..
Vergelijk

€22,90

Informatie

Clean Galena Reiniginspasta

Remmers Clean Galena Reinigingspasta voor het reinigen van historische natuursteen oppervlakken.
Vergelijk

€39,95

Informatie

Remmers Sporenfixeer

Remmers sporenfixeer is een hoogwaardige oplosmiddel- en weekmakervrije speciale grondering voor het fixeren van schimmelsporen
Vergelijk

€64,95

Informatie

Remmers Afbijtpasta AGE

Remmers Afbijtpasta Voor het verwijderen van dispersie-, acrylaat-, kunsthars-, nitro-, spirituslakken en graffitivervuilingen
Voor hout, metaal en minerale ondergronden zoals metselwerk, beton en stucwerk
Vergelijk

€27,95

Informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »