Bank impregneren

Het impregneren van uw bank is belangrijk voor het onderhoud en de levensduur. Het impregneermiddel voor textiel maakt niet alleen het stof van uw bank vuilafstotend en waterafstotend maar zorgt er ook voor dat uw bank nagenoeg niet wordt aangetast door UV licht en door vuil. Door uw bank waterafstotend te maken /vuilafstotend te maken met een speciaal impregneermiddel voor textiel voorkomt u veel problemen en zal uw bank langer meegaan.

Bank impregneren

Wanneer u een bank koopt is de kans erg groot dat de stof van deze bank niet behandeld is met een impregneermiddel. U doet er dan ook goed aan om uw nieuwe bank of bankstel te impregneren. Door het impregneren van uw bank of bankstel zal gemorste vloeistof etc. bovenop uw bank blijven liggen en zal deze niet intrekken in de vezels zelf. Op deze manier is na het impregneren van uw bank of bankstel dan ook gemorste vloeistof makkelijk te verwijderen. Het impregneren van uw bank of bankstel is dan ook erg aan te bevelen wanneer u een nieuwe bank heeft gekocht. Op die plaatsen waar intensiever gezeten zal worden kunt u de bank extra impregneren door een laag extra aan te brengen. Wanneer u vloeistof etc. morst op uw bank of bankstel is het verstandig om de vlekken te deppen en niet te wrijven. Wanneer u namelijk gaat wrijven dan verwijderd u de impregneer van uw bank en zal het juist in de vezels gaan trekken. Bovendien is met intensief wrijven de kans op pilling van uw stof ook groot.

Voordelen bank impregneren

Het impregneren van uw bank heeft verschillende voordelen:

  • Na het impregneren van uw bank is deze goed te reinigen. Wanneer u iets morst op uw bank die niet geïmpregneerd is dan zal deze substantie meteen in de vezels trekken. Ons impregneermiddel voor textiel, Nr. 1 Textiel Protector, zorgt ervoor dat het zich rondom iedere vezel hecht. Wanneer u dus iets op uw bank morst, zal er wel een vlek ontstaan, maar deze kan vervolgens niet in de vezels trekken. U kunt de vlek uit uw bank gemakkelijk verwijderen met een nat doekje of tissue.
  • Na het impregneren van uw bank ziet deze er langer als nieuw uit. Doordat gemorste vloeibare substanties op basis van olie, water en vet gemakkelijk verwijderd kunnen worden, blijven er geen vlekken achter. Hierdoor blijft uw gehele bank veel langer zuiver en blijft uw bankstel er dus lekker fris en nieuw uitzien.
  • Maakt uw bank bestand tegen olie-, water- en vetvlekken. Substanties op basis van olie, water of vet kunnen niet meer intrekken.
  • Maakt uw bank vuil bestendig. Het meeste vuil dat op uw bank komt als uw bank is geïmpregneerd, kan worden opgepoetst of worden opgezogen.
  • Zorgt voor een blijvende bescherming van uw bankstel. Ons impregneermiddel dat uitermate geschikt is voor het impregneren van uw bank of bankstel is één van de beste impregneermiddelen op het gebied van slijtvastheid.

Impregneermiddel voor bank en bankstel

Het impregneermiddel voor textiel van de Impregneermiddelen Specialist is op allerlei textielsoorten te gebruiken. Zo kunt u het impregneermiddel voor banken gebruiken op stoffen op basis van de volgende vezels:

  • Natuurlijke vezels (katoen/ linnen)
  • Synthetische vezels (nylon/ polyester / polyamide )
  • Combinatie natuurlijke en synthetische vezels (bijvoorbeeld polycotton = combinatie polyester met katoen), ofwel mengvezels

Let op, laat u zich niets wijs maken. Er zijn merken die verschillende soorten impregneermiddelen aanbieden op basis van de 3 verschillende vezels waaruit de stof kan bestaan (natuurlijk/synthetisch/combinatie van beiden). Dit is echter enkel uit verkooptechnisch oogpunt gedaan. Het is niet nodig om voor iedere stof soort een impregneermiddel aan te schaffen. Ons impregneermiddel voor stof is universeel met een hoogwaardige kwaliteit en is dan ook uitstekend geschikt voor vele andere toepassingen op stof.

Bankstel impregneren

U dient er altijd voor te zorgen dat voordat u begint met het impregneren van uw bank, de ondergrond helemaal droog is. Ook dient u de stof vooraf voldoende te hebben gereinigd zodat het impregneermiddel voor textiel overal ruim voldoende kan intrekken en zijn werk kan doen.

Bestel impregneermiddel voor uw bank online

Impregneermiddelen Specialist is zoals de naam het al zegt de specialist op het gebied van impregneermiddelen. Als specialistisch bedrijf gaan wij alleen voor de beste merken en beste bestandsdelen in onze producten. Hierdoor zijn onze producten vaak duurder dan andere producten. Echter als u voor kwaliteit wilt gaan, zijn wij niet te verslaan. Voor meer informatie en een vakkundig advies om uw bank vuilafstotend te maken, kunt u contact opnemen met onze klantenservice 0348 20 07 10

Lees meer

Nr.1 Textiel Protector

Nr.1 Textiel Protector voor textiel waterdicht maken. Top product voor textiel impregneren. Alle soorten textiel waterafstotend en vuilafstotend impregneren. Outdoor en wintersport kleding waterdicht maken, cabrioletkap, tent, bootkap, tuinkussens, lounge
Vergelijk

€36,95

Informatie

Nr.1 Textiel Cleaner

Nr.1 Textiel Cleaner: Voor het grondig en veilig reinigen van normaal vervuild textiel – cabrioletkap, tent, bootkap, zonwering, parasol, kleding, bootkussens, tuinkussens, paardendekens, etc. – Speciaal ontwikkelde reiniger – hoge kwaliteit!
Vergelijk

€24,95

Informatie
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »