Anti-vocht afdichtingsmembraan

Kant en klare anti-vocht beschermingsmembranen worden gebruikt voor het compleet naadloos afdichten ten behoeve van vocht.

Het voordeel van het gebruik van een kant en klaar anti-vocht beschermingsmembraan is dat het geheel de contouren van de ondergrond volgt en dus geheel naadloos wordt aangebracht. Hierdoor zijn vochtlekkages geheel uitgesloten.

Lees meer

Ecoproof Vloeibaar rubber Liquid Membrane verkrijgbaar in 1-5-10-25 liter vanaf.

Vloeibaar rubber Liquid Membrane® is een waterafdichtende en beschermende rubbercoating en wordt gebruikt voor het snel en eenvoudig beschermen/waterdicht maken van o.a. dak, dakreparaties, vijvers, beton, metaal, hout, etc zowel boven als onder de grond
Vergelijk

€29,95

Informatie

Remmers Multi-Bouwdicht 2K ( MB 2K )

Remmers Multi-Baudicht 2K ( MB 2k ) Is een oplosmiddelvrije, kunstharsgemodificeerde 2K minerale- en bitumenafdichting
Vergelijk

€55,93

Informatie

Remmers Prof Afdichting 1K ( PBD 1K )

Scheuroverbruggende, 1-componenten bitumenafdichtingscoating. Kunststofgemodificeerde bitumencoating met rubbervulstoffen.
Vergelijk

€79,95

Informatie

Remmers Prof-Afdichting 2K ( PBD 2K )

Prof-Adichting 2K is een Oplosmiddelvrije, kunstharsgemodificeerde bitumen kelderafdichting met rubber vulstoffen leverbaar in 10 KG en 25 kg.
Vergelijk

€169,53

Informatie

Vloeibaar Rubber wit [ Prof Elastic-Pro ]

ProfSeal Vloeibaar Rubber:
Zeer gemakkelijk aan te brengen vloeibaar rubber voor o.a. luchtdichting, waterdichting en bescherming voor oneindig veel ondergronden en toepassingen. Ideaal voor caravan daken.
Vergelijk

€128,95

Informatie

Profseal Vloeibaar Rubber grijs [ Prof Elastic-Pro ]

ProfSeal Vloeibaar Rubber: Zeer gemakkelijk aan te brengen vloeibaar rubber voor o.a. luchtdichting, waterdichting en bescherming voor oneindig veel ondergronden en toepassingen. Ideaal voor caravan daken.
Vergelijk

€118,95

Informatie

Afdichtingsmembraan anti-vocht Wit 5 kg

OP=OP AANBIEDING !! Wykamol Technoseal voor het aanbrengen van een naadloos anti-vocht beschermingsmembraan. Voor het oplossen/voorkomen van problemen met vochtdoorslag. Wordt toegepast voor vochtwering bij funderingen, muren ondergronds, schoorstene...
Vergelijk

€75,95

Informatie