Hogedrukreinigers van de Impregneermiddelenspecialist

Producten voor hogedruk reinigingstechniek

Naast specialist in impregneermiddelen verkopen wij professionele producten voor gevelreiniging. In ons assortiment kunt u de beste hogedrukreinigers vinden. De impregneermiddelenspecialist verkoopt producten voor hogedrukreinigingstechniek van onder andere het merk Waterkracht. Net als onze gevelreinigingsproducten kunt u ook machines voor grondig reinigen bestellen in onze webshop. De toepassingen zijn heel divers en dat zorgt ervoor dat wij onze producten voor hogedrukreiniging verkopen voor zakelijk gebruik en particulieren.

Professionele hogedrukreinigers

Heeft u een hogedrukreiniger nodig? Dan wilt u vanzelfsprekend waar voor uw geld. Kwaliteit voor de juiste prijs, dat is wat u krijgt bij de Impregneermiddelenspecialist. Door onze kennis en ervaring in het reinigen en impregneren van alle soorten materialen verkopen wij alleen de beste merken. Waterkracht is zo’n merk dat staat voor uiteenlopende toepassingen. Het oplossen van reinigingsproblemen als graffiti verwijderen, onkruid bestrijden, gevels reinigen, stalreiniging of het grondig reinigen van voertuigen. Met onze professionele hogedrukreinigers is de klus zo geklaard.

Thuis en zakelijk gebruik

Voor klussen in en om het huis, groot onderhoud en reinigingswerkzaamheden thuis verkopen wij een breed assortiment producten aan particulieren. Daarnaast voorzien wij bedrijven in de industrie, food, agrarische sector, bouw en onderhoud van reinigingsmachines. Een hogedrukreiniger gebruikt u voor het grondig reinigen van gevels, bestrating, steen, stallen en schuren. Dan wilt u kunnen vertrouwen op een kwalitatief goede hogedrukreiniger voor het beste resultaat. Vanuit de Impregneermiddelenspecialist geven wij u altijd een betrouwbaar advies en kunt u ook persoonlijk contact met ons opnemen. Dat ervaren onze klanten als groot voordeel als zij producten bestellen voor thuis en zakelijk gebruik.

Welke hogedrukreiniger kiest u?

Als u bij ons een machine koopt voor hogedrukreiniging weet u zeker dat u een goed product koopt. In onze webshop vindt u hogedrukreinigers van het merk Waterkracht en Aquabar. Neem gerust eens een kijkje en vergelijk alle producten. Bent u bekend met de Waterkracht G-Power of heeft u meer capaciteit nodig? Dan kiest u wellicht voor de Aquabar HI 170/11. Komt u er niet uit? Wij vertellen u graag meer. Neem contact op met de Impregneermiddelenspecialist.     

Online hogedrukreiniger bestellen

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk bij het online producten bestellen voor gevelreiniging en impregneren. Meer informatie voor online hogedrukreiniger bestellen kunnen wij u telefonisch of per email geven. Op de website www.impregneermiddelenspecialist.nl vindt u alles voor het impregneren en reinigen van gevels. Reinigen kunt u zelf doen met een hogedrukreiniger. Meer informatie voor online hogedrukreinigers bestellen kunnen wij u telefonisch of per email geven. Tips voor professioneel reinigen? Bezoek onze webshop of neem contact op met de echte specialist voor reinigen en impregneren via tel. 0348 - 22 07 10.

Lees meer

Waterkracht G-Jet 150/8 M

G-Jet compacte semi professionele koudwater hogedrukreiniger ideaal voor huis- en tuinwerkzaamheden.
Vergelijk

€604,95

Informatie

Waterkracht G-Power 150/9 M

Compacte hogedrukreiniger voor werkzaamheden in de bouw, agrarische sector en automotive
Vergelijk

€1.517,95

Informatie

Waterkracht Atomax 190/15 T

Robuuste koudwater hogedrukreiniger. Zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Geschikt voor zowel semiprofessionele en professionele gebruikers.
Vergelijk

€1.903,95

Informatie

Aquabar HC 180/9

Robuuste koudwater hogedrukreiniger met een 5 pk Honda benzinemotor, voor de intensieve gebruiker en prijsbewuste ondernemer.
Vergelijk

€1.285,95

Informatie

Aquabar HI 170/11

Robuuste koudwater hogedrukreiniger met een 6.5 pk Honda benzinemotor, voor de intensieve gebruiker en prijsbewuste ondernemer.
Vergelijk

€1.767,95

Informatie

Aquabar HI 210/15

Robuuste koudwater hogedrukreiniger met een 13 pk Honda benzinemotor, voor de intensieve gebruiker en prijsbewuste ondernemer.
Vergelijk

€3.397,95

Informatie

Aquabar HI 240/15 LS

Robuuste koudwater hogedrukreiniger met een 13 pk Honda benzinemotor, voor de intensieve gebruiker en prijsbewuste ondernemer.
Vergelijk

€4.719,95

Informatie
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »