Verzenden & retourneren

Winkelen

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Verzenden

Nederland

Voor het standaard verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling in Nederland onder de €150,00 betaalt u bij ons slechts € 7,95 (uitgezonderd Waddeneilanden).

Waddeneilanden

Bij verzending van producten naar de Waddeneilanden dient u vooraf contact met ons op te nemen. Er zullen dan namelijk extra kosten worden doorberekend. Wilt u dit voorkomen dan kunt u een alternatief afleveradres op het vaste land ingeven.

Alle goederen worden verzonden via Groene Hart koeriers. Op iedere werkdag worden goederen verzonden. Als u een bestelling op een werkdag voor 15:00 bij ons plaatst en betaald, wordt uw bestelling  voor 99% de volgende werkdag door Groene Hart koeriers bezorgt op het gewenste adres. U kunt kiezen voor aflevering op uw eigen adres, op een ander bezorgadres (bijv. uw werkadres)!

België

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst worden, hebben een gemiddelde levertijd naar België van 1 tot 3 werkdagen. Voor het standaard verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling in Belgïe betaalt u bij ons € 19,95.Uiteraard kunt u ook komen afhalen, dat scheelt u verzendkosten.

Track & Trace

Een webwinkel staat of valt bij goede bezorging. Dat weten wij bij ImpregneermiddelenSpecialst.nl heel goed. U wilt immers uw bestelling zo snel mogelijk in huis hebben. Elke bestelling krijgt bij ons een Track & Trace code mee zodat u uw bestelling online kunt volgen.

U kunt tijdens het bestellen ook een andere bezorgdag opgeven. De bezorgdagen zijn maandag t/m vrijdag. U kunt aangeven of op uw eigen adres wilt laten bezorgen of op een alternatief adres, zoals uw werkadres. Bezorgen op postbus is niet mogelijk.

Afhalen

Wanneer u zelf de bestelde producten wilt komen afhalen dan is dit geen probleem.
Bestellingen kunnen tijdens onze openingstijden of buiten onze openingstijden (op afspraak) afgehaald worden op onze afhaallocatie;

Mosterdmolenweg 1A-2

3417 XM  Montfoort

Wij raden u aan om van te voren telefonisch contact met ons op te nemen, zodat we de producten alvast voor u gereed kunnen zetten. Voor de betaling kunt u bij ons gebruik maken van een pinautomaat. Wanneer u de goederen zelf wilt komen afhalen dan kunt u dit tijdens het bestelproces aangeven.

Retourneren

Als een product dat u besteld heeft niet goed/ondeugdelijk is (niet compleet, beschadigd, etc.), dan dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel aan ons te melden. Wij accepteren alleen artikelen die ondeugdelijk blijken te zijn, die bij impregneermiddelenspecialist.nl. zijn aangeschaft en (indien mogelijk) ongebruikt, onbeschadigd, in originele en ongeopende verpakking worden geretourneerd.

Tevens is het noodzakelijk een kopie van uw factuur mee te sturen, tezamen met uw naam, adres, telefoonnummer en rekeningnummer.

Na ontvangst van uw goederen, zullen wij het oorspronkelijke factuurbedrag binnen 14 dagen crediteren op uw rekening. De kosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor uw rekening. Wij brengen wel de verzendkosten in rekening.

Retourzendingen die niet voldoen aan de gestelde eisen worden niet in behandeling genomen.

De kosten en het verzendrisico van het terugsturen zijn voor rekening van de koper

Adres voor retourgoederen:

ImpregneermiddelenSpecialist.nl
Retourgoederen

Mosterdmolenweg 1A-2

3417 XM  Montfoort

 

Heeft u vragen over het retourneren van artikelen?

Klik op de pagina ´contact´ om contact met ons op te nemen.

[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »