FAQ - Vloeibaar Rubber - Toepassing - Liquid Rubber

Wat is liquid rubber?

Liquid rubber is een vloeibaar rubber dat kan worden worden gebruikt voor het afdichten, beschermen en repareren van verschillende materialen.

Waarvoor kan ik liquid rubber gebruiken?

Liquid rubber kan worden gebruikt voor het afdichten, beschermen en repareren van bijvoorbeeld vloeren, wanden, muren, daken en scheuren.

Is liquid rubber milieuvriendelijk?

Liquid rubber is voor zowel gebruiker als het milieu een vriendelijk product. Het is een product op waterbasis en is niet toxisch en is VOC vrij.

Wat zijn de kosten van liquid rubber?

De kosten van het gebruik van liquid rubber is afhankelijk van het oppervlak dat gerepareerd moet worden. Een emmer liquid rubber van 5 liter is al verkrijgbaar vanaf €124,95.

Kan ik als particulier liquid rubber kopen?

Liquid rubber is ook voor particulieren verkrijgbaar. Door het zelf uitvoeren van klussen met liquid rubber kunt u hoge kosten besparen.

Waar moet ik op letten bij het gebruik van liquid rubber?

Bij het gebruik van liquid rubber is het belangrijk dat de ondergrond droog en schoon is. Daarna moet de emmer met liquid rubber met de hand worden gemengd tot een homegene kleur ontstaat. Let bij het aanbrengen goed op de minimale laagdikte.

Wat zijn de voordelen van liquid rubber?

Liquid rubber is sneldrogend, is water- en luchtdicht, heeft een herstellend vermogen en hecht goed op verschillende ondergronden.

[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »