Impregneermiddelen kopen

De impregneermiddelen van de Impregneermiddelen Specialist zijn stuk voor stuk ontwikkeld voor de professionele markt. Via onze website zijn deze producten echter ook beschikbaar voor de particulier.
 
Ze bevatten veelal een hoger percentage werkzame stof dan de impregneermiddelen die u zult vinden in de bouw- en DHZmarkten. Het vaststofgehalte bepaalt in feite de kwaliteit van het impregneermiddel. Bij de Impregneermiddelen Specialist vindt u dus enkel producten van uitstekende kwaliteit.

 

Toepassingen

Onze impregneermiddelen zijn te gebruiken voor het impregneren van de volgende materialen:

Soorten impregneermiddelen

Impregneermiddelen worden gebruikt voor het waterafstotend maken allerlei materialen en zijn verkrijgbaar in de volgende verwerkingsvormen:
  • Vloeistoffen
  • Crèmes
Vloeistoffen hebben als voordeel dat deze snel te verwerken zijn. Crèmes trekken daarentegen weer iets dieper in doordat er sprake is van een langere standtijd.

Vloeibaar impregneermiddel

Impregneermiddel als vloeistof is onder te verdelen in 2 soorten:
  • Op waterbasis
  • Op basis van oplosmiddelen

Impregneermiddel op waterbasis

Het overgrote deel, zo'n 98%, van de door ons verkochte impregneervloeistof is op waterbasis. Wanneer u kunststofkozijnen heeft raden wij u ten zeerste aan om te kiezen voor impregneervloeistof op waterbasis. Ook wanneer u kunststofdakbedekking, bitumendakbedekking en beplanting dicht in de buurt van de gevels heeft, raden wij u ten zeerste aan om te kiezen voor impregneervloeistof op waterbasis. Impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen kunnen deze zaken namelijk ernstig aantasten (vooral bij verneveling van de vloeistof).

Impregneermiddel op basis van oplosmiddelen

Op het moment dat het product dat u wilt impregneren ooit eerder is geïmpregneerd, is de enige optie om impregneermiddel te gebruiken op basis van oplosmiddelen. Impregneermiddel op waterbasis is dan geen optie. U dient dan de keuze te maken voor een impregneermiddel (vloeistof of crème) op basis van oplosmiddelen. Tussen impregneervloeistof op waterbasis en impregneervloeistof op basis van oplosmiddelen is geen kwaliteitsverschil. Beide zijn kwalitatief even goed. Impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen werken enigszins kleurverdiepend. Impregneermiddel op waterbasis heeft dit niet tot nagenoeg niet. Zowel op impregneervloeistof op waterbasis als op impregneervloeistof op basis van oplosmiddelen krijgt u 10 jaar productgarantie.

Crèmes

Wanneer u besluit om gebruik te maken van impregneermiddel op basis van oplosmiddelen, is het het beste om voor een crème te kiezen. Deze kunt u aanbrengen met een grote blokkwast. Het voordeel hiervan is dat u tijdens het aanbrengen geen last heeft van nevel (kunststofdakbedekking, bitumendakbedekking, planten, etc.). Verder trekt een gevelcrème iets dieper in. Daarom krijgt u op onze impregneercrème 15 jaar productgarantie.

Lees minder...

Lees meer

HR Impregneerbeschermer

Meest gebruikte beschermingsmiddel bij het impregneren door de professionals.
wordt voor het impregneren met een licht vochtige spons aangebracht op ramen en kozijnen, zodat deze niet aangetast kunnen worden door het impregneermiddel.
Vergelijk

€14,95

Informatie

HR WB Impregneermiddel

HR WB Impregneermiddel is de meest verkochte impregneer vloeistof op water basis voor o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, pleisterwerk en gasbeton. Productgarantie 10 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking.
Vergelijk

€39,95

Informatie

%

HR WB + 25 liter  10% Korting

HR WB + 25 liter 10% Korting

HR WB + 25 liter is een watergedragen impregneermiddel met spanningverlager en een werkzame vaste-stofgehalte van ca. 10% die tenminste 15 jaar een duurzame werking heeft. Beschikbaar in 25 liter verpakking.
Vergelijk

€142,94 €139,95

Informatie

Enviroseal impregneermiddel op waterbasis

Wykamol Enviroseal is een top kwaliteit impregneervloeistof op waterbasis voor o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk,. Productgarantie 15 jaar. Zeer zuinig in verbruik!!! Beschikbaar in 5, 10 en 25 l...
Vergelijk

€44,95

Informatie

HR OB Impregneermiddel

HR OB Impregneermiddel is een veel verkochte impregneermiddel op oplosmiddelenbasis voor o.a. gebakken steen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk en gasbeton. Productgarantie 10 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking
Vergelijk

€44,95

Informatie

HR Dakpannenimpregneer 25 liter

HR Dakpannenimpregneer is een oplosmiddelhoudend impregneermiddel met een zeer goede hechting. Dit middel is speciaal ontwikkeld om minerale dakpannen te impregneren met tenminste 10 jaar lang een duurzame werking. Beschikbaar in 25 liter verpakking.
Vergelijk

€139,95

Informatie

HR Gevelcreme

HR Gevelcreme is een impregneercreme met 25 % werkbare stof speciaal voor metselwerk die zeer gemakkelijk met een blokkwast of roller aangebracht kan worden en heeft een duurzaamheid van tenminste 15 jaar. Verkrijgbaar in 5 en 12,5 liter verpakkingen
Vergelijk

€79,95

Informatie

HR Betoncreme

HR Betoncreme is een impregneercreme speciaal voor beton die gemakkelijk met een blokkwast of roller aangebracht kan worden en heeft een duurzaamheid van tenminste 15 jaar. Verkrijgbaar 5 en 15 liter verpakkingen
Vergelijk

€109,95

Informatie

HR Vloerimpregneermiddel

HR vloerimpregneer waterbasis maakt alle beton, klei en cement gebaseerde zuigende ondergronden duurzaam water, vet en vuilafstotend, zonder de kleur en stroefheid van de ondergrond te beinvloeden.
Ideaal voor een gevlinderde betonvloer!!
Vergelijk

€24,95

Informatie

Remmers Funcosil OFS Beton impregneermiddel

Remmers Funcosil OFS is een milieuvriendelijke impregneervloeistof op waterbasis die uitermate geschikt is voor vloeren binnen en buiten. Olie-, vet-, water- en vuilwerende eigenschappen. Beschikbaar in 1, 5 en 30 Liter verpakking.
Vergelijk

€29,95

Informatie

Remmers Funcosil SE

Remmers Funcosil SE is een kleurloze,watergedragen hydrofoberende impregnering op basis van alkylalkoxysilaan in emulsievorm met 10 jaar productgarantie.Verkrijgbaar in 30 liter.
Vergelijk

€149,95

Informatie

Remmers Funcosil WS

Remmers WS is een kleurloze,hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis in emulsievorm met 15 jaar productgarantie verkrijgbaar in 5 en 30 liter
Vergelijk

€78,95

Informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »