Brandvertragende impregneermiddelen

Brandpreventie

De brandvertragende impregneermiddelen van de Impregneermiddelen Specialist. zijn van het merk FINIVLAM® en zijn stuk voor stuk koploper in brandveiligheid voor woningen, kantoren, scholen, openbare gebouwen, beurzen, etc.

de impregneermiddelenspecialist.nl biedt u de mogelijkheid om voor een scherpe prijs uw interieur te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van een brand.

Brandpreventie neemt over de hele wereld steeds meer aan belangrijkheid toe. Grote branden met catastrofale afloop hebben onvermijdelijke verscherpte veiligheidsmaatregelen tot gevolg gehad.

Gordijnen, meubels en decoratie zijn zeer brandbaar en daardoor ook één van de belangrijkste oorzaken van brand in huizen, kantoren, horecagelegenheden enz. U kunt een brandalarm laten plaatsen, maar dat beschermt u niet tegen de vlammen.

Producten

Finivlam T; Voor tijdelijke toepassingen zoals beurzen, tentoonstellingen etc.
Garantie; 3 maanden

Finivlam N; Voor natuurlijke vezels.
Garantie; 1 jaar

Finivlam S; Voor zowel synthetische, natuurlijke alsook mengvezels.
Garantie; 1 jaar

Finivlam H; Voor onbehandeld hout en riet, papier, kunststoffen.
Garantie; 1 jaar

Finivlam H Profi; Voor onbehandeld hout en riet, binnen en buiten.
Garantie; binnen 10 jaar, buiten 5 jaar

Finivlam MEU; Voor meubelstoffen.
Garantie; 1 jaar

Finivlam PLUS; Voor zowel synthetische, natuurlijke alsook mengvezels.
Garantie; 5 jaar

Finivlam Christmas Special;

Voor (kunst) kerstbomen, kerststukjes en takken.
Garantie; 1 jaar

 

FINIVLAM® producten zijn er als enige in geslaagd om bij het testen van de brandvoortplanting van gordijnstof bij TNO centrum voor brandveiligheid de hoogste klasse te behalen. De brandvoortplantingstest (NEN 6065) is de zwaarste test in de categorie brandveiligheid en wordt voornamelijk toegepast op allerlei "harde" bouwmaterialen zoals hout, kunststof panelen enz.

Bij het testen van gordijnstof, bestaand of nieuw, zijn de testresultaten nog nooit boven klasse II uitgekomen. Het nu behaalde resultaat van FINIVLAM® valt in klasse I en moet worden gezien als een doorbraak op het gebied van brandpreventie.

Raadpleeg eerst uw brandweer zodat u zeker weet dat u de applicatie zelf kan toepassen. U ontvangt bij bestelling van het product een invulcertificaat. Dat is tevens een bewijs voor de brandweer en verzekering.

Zelf doen met productcertificaat

Afhankelijk van de eisen en hoe handig u bent, kunt u uiteraard zelf uw voorwerpen brandvertragend maken. U krijgt bij aanschaf van het product een invulcertificaat dat tevens bewijs is voor de verzekering en brandweer dat u het product van ons ontvangen heeft, uiteraard moet het product op de juiste wijze zijn toegebracht en het resultaat gecontroleerd. Wij geven dan dus geen certificaat van behandeling.

Certificaten worden uitsluitend meegeleverd met uw bestelling en geprint op ons originele briefpapier, om fraude te voorkomen. Nadat u ons product toegepast heeft dient u het resultaat volgens de gebruiksaanwijzing te controleren en het certificaat in te vullen.

Eventueel kunt u een proef stukje van het behandelde materiaal bewaren bij uw certificaat zodat de brandweer middels een test kan controleren of het resultaat voldoet aan de eisen die in de wet worden gesteld.

Garantie

Finivlam® garandeert de werking van haar producten voor een periode van één jaar, uitgezonderd Finivlam T (3 maanden), Finivlam PLUS (5 jaar) en Finivlam H PROFI (5 jaar bij gebruik buiten en 10 jaar bij gebruik binnen).

De garantie vervalt indien de brandvertragend behandelde oppervlakten worden gereinigd, gewassen of met andere producten behandeld. Na reiniging of wassen dient het oppervlak opnieuw brandvertragend te worden behandeld.

Milieu

Finivlam voldoet aan de strengste eisen op het gebied van milieu. Het product is niet giftig en volledig biologisch afbreekbaar. Daarnaast is het geurloos, kleurloos, veroorzaakt geen irritaties en heeft een neutrale PH-waarde. Ook tast het de kleuren en stoffen niet aan.

Referenties Finivlam producten

Belastingdienst Nederland, Universiteit Londen, Holland Casino Zandvoort, Victoria Hotel Amsterdam, Artis Restaurants, Astrid Plaza Hotel Antwerpen, Crowne Plaza Hotel, Hotel de Biltsche Hoek De Bilt, Iselingen Educatieve Faculteit Doetinchem, Nederlands Congres Center Den Haag, Paleishotel Den Haag, Hoofdkantoor Shell Den Haag, Ziekenhuis Talma Sionsberg Dokkum, Leids Universitair Medisch Centrum, Crowne Plaza Hotel Maastricht, Hotel Mercure Nieuwegein, Hotel Zonne Noordwijk, Remonstrantse Gemeente Rotterdam, Ministerie van Defensie Marine Kazerne Amsterdam, Fluwelengrot Valkenburg, Avonturenpark Hellendoorn, Universiteit Wageningen, De Bijenkorf, T-Mobile, Sporthal Staphorst, El Paradiso Spanje, Universiteit Leiden, KWF Kankerbestrijding, Nederlandse Aardolie Maatschappij, Universiteit Twente, Rijksgebouwendienst, Bloemenveiling Aalsmeer, Olympisch Stadion, Universiteit Utrecht, Museum Boijmans van Beuningen, Joravision Rijnsburg, Sealife Belgïe, HEMA, Fries Museum, Golden Tulip Hotels, Technische Universiteit Delft, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, Zuiderzee Museum

Ook worden er regelmatig Finivlam producten geleverd aan zorgtehuizen, scholen, horecabedrijven, en kinderdagverblijven

Lees minder...

Lees meer

Christmas Special brandvertragende impregneermiddel

Finivlam Christmas Special is een brandvertragend impregneermiddel voor (kunst)kerstbomen, kersttakken en decoratie van een natuurlijke of synthetische soort. Productgarantie van 1 jaar op de werking. TNO getest en inclusief certificaat
Vergelijk

€47,95

Informatie

Finivlam T

Finivlam T is een brandvertragend impregneermiddel toepasbaar op synthetische, mengvezels en natuurlijke stoffen binnen. Productgarantie van 3 maanden op de werking (beurzen, tentoonstellingen, etc). TNO getest en inclusief certificaat
Vergelijk

€39,95

Informatie

Finivlam S

AANBIEDING!! Finivlam S is een brandvertragend impregneermiddel toepasbaar op synthetische vezels of mengvezels voor binnentoepassing. Productgarantie van 1 jaar op de werking. TNO getest en inclusief certificaat
Vergelijk

€47,95

Informatie

Finivlam N

Finivlam N is een brandvertragend impregneermiddel toepasbaar op natuurlijke vezels zoals katoen, linnen en jute voor binnentoepassing. Productgarantie van 1 jaar op de werking. TNO getest en inclusief certificaat
Vergelijk

€47,95

Informatie

Finivlam H

Finivlam H is een brandvertragend impregneermiddel toepasbaar op onbehandeld hout, riet, karton, kunst bloemen en natuurlijke en synthetische decoratiestoffen voor binnen. Productgarantie van 1 jaar. TNO getest en inclusief certificaat
Vergelijk

€47,95

Informatie

Finivlam Meu

Finivlam MEU is een brandvertragend impregneermiddel voor meubels en meubelstoffen. Enkel binnen toepasbaar op synthetische, mengvezels en natuurlijke vezels. Productgarantie van 1 jaar op de werking. TNO getest en inclusief certificaat
Vergelijk

€47,95

Informatie

Finivlam Plus

AANBIEDING!! Finivlam PLUS is een brandvertragend impregneermiddel toepasbaar op synthetische, mengvezels en natuurlijke vezels voor binnentoepassing. Productgarantie van 5 jaar op de werking. TNO getest en inclusief certificaat
Vergelijk

€49,95

Informatie
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »