Impregneermiddelen op waterbasis

De impregneermiddelen van de Impregneermiddelen Specialist zijn stuk voor stuk ontwikkeld voor de professionele markt. Via onze website zijn ze echter ook beschikbaar voor de particulier. Ze bevatten veelal een hoger vaststofgehalte dan de impregneermiddelen die u zult vinden in de bouw- en DHZmarkten. Het vaststofgehalte bepaald in feite de kwaliteit van het impregneermiddel. Bij de Impregneermiddelen Specialist zijn dus alleen producten te vinden met een uitstekende kwaliteit.

Impregneermiddelen op waterbasis

Gevel impregneermiddelen worden gebruikt voor het waterafstotend maken van gevels. Het overgrote deel, zo'n 98%, van de door ons verkochte impregneervloeistof is op waterbasis. Wanneer u kunststofkozijnen heeft raden wij u ten zeerste aan om te kiezen voor impregneervloeistof op waterbasis. Ook wanneer u kunststofdakbedekking, bitumendakbedekking en beplanting dicht in de buurt van de gevels heeft, raden wij u ten zeerste aan om te kiezen voor impregneervloeistof op waterbasis. Impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen kunnen deze zaken namelijk ernstig aantasten op het moment dat het hiermee in aanraking komt (vooral bij verneveling van de vloeistof).

Verschil waterbasis en oplosmiddel

Tussen impregneervloeistof op waterbasis en impregneervloeistof op basis van oplosmiddelen bestaat geen kwaliteitsverschil. De kwaliteit van beide producten is even goed. Impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen werken enigszins kleurverdiepend. Impregneermiddel op waterbasis heeft dit nagenoeg niet. Zowel op impregneervloeistof op waterbasis als op impregneervloeistof op basis van oplosmiddelen van HR Gevelproducten krijgt u 10 jaar productgarantie.
Let op! Op de impregneervloeistof op waterbasis van Wykamol krijgt u 15 jaar productgarantie.

Lees meer

HR WB Impregneermiddel

HR WB Impregneermiddel is de meest verkochte impregneer vloeistof op water basis voor o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, pleisterwerk en gasbeton. Productgarantie 10 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking.
Vergelijk

€39,95

Informatie

%

HR WB + 25 liter  10% Korting

HR WB + 25 liter 10% Korting

HR WB + 25 liter is een watergedragen impregneermiddel met spanningverlager en een werkzame vaste-stofgehalte van ca. 10% die tenminste 15 jaar een duurzame werking heeft. Beschikbaar in 25 liter verpakking.
Vergelijk

€142,94 €139,95

Informatie

Enviroseal impregneermiddel op waterbasis

Wykamol Enviroseal is een top kwaliteit impregneervloeistof op waterbasis voor o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk,. Productgarantie 15 jaar. Zeer zuinig in verbruik!!! Beschikbaar in 5, 10 en 25 l...
Vergelijk

€44,95

Informatie

Remmers Funcosil SE

Remmers Funcosil SE is een kleurloze,watergedragen hydrofoberende impregnering op basis van alkylalkoxysilaan in emulsievorm met 10 jaar productgarantie.Verkrijgbaar in 30 liter.
Vergelijk

€149,95

Informatie

Remmers Funcosil OFS Beton impregneermiddel

Remmers Funcosil OFS is een milieuvriendelijke impregneervloeistof op waterbasis die uitermate geschikt is voor vloeren binnen en buiten. Olie-, vet-, water- en vuilwerende eigenschappen. Beschikbaar in 1, 5 en 30 Liter verpakking.
Vergelijk

€29,95

Informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »