Impregneermiddelen op waterbasis producten voor impregneren

Impregneren kan met producten op basis van oplosmiddelen en met impregneermiddelen op waterbasis. Alle impregneermiddelen in het assortiment van de Impregneermiddelen Specialist zijn stuk voor stuk ontwikkeld voor professionele impregneren. Impregneren kunt u thuis doen, maar ook bedrijven zijn zeer tevreden over onze producten voor impregneren. Dankzij de kwaliteit en snelle levertijd komen klanten graag bij ons terug. Ook geven we per email of telefonisch advies over impregneermiddelen op waterbasis of met een oplosmiddel.

Bestel de beste impregneermiddelen op waterbasis

In tegenstelling tot impregneermiddel op basis van oplosmiddel is de variant op waterbasis minder agressief, maar net zo effectief. U krijgt van ons tips voor de beste impregneermiddelen voor thuis of bedrijfsmatig gebruik. Ten opzichte van impregneermiddel van de bouwmarkt hebben onze producten een veel hogere kwaliteit en effectiviteit. Online bestellen in de webshop van de Impregneermiddelen Specialist is een verstandige keuze als u gaat voor resultaat. Bij ons krijgt u echt waar voor uw geld.

Wanneer impregneermiddelen op waterbasis gebruiken

Er zit geen verschil in het resultaat als u een impregneermiddel op waterbasis of een impregneermiddel op basis van oplosmiddelen gebruikt. Het effect is van beide producten even goed. Voordeel van waterbasis is dat de ondergrond niet kan verkleuren na het impregneren. Ook zijn kunststof kozijnen, kunststof dakbedekking, bitumen dakbedekking en aanwezige beplanting veilig door het gebruik van watergedragen impregneermiddel. Oplosbasis kan bij onzorgvuldig gebruik eventueel schade aan kunststof delen geven en dat is natuurlijk zonde. Daarom zien wij voor thuis impregneermiddelen op waterbasis het meest verkocht. Voor zakelijk gebruik worden impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen dan wel weer verkocht. Waar u rekening mee moet houden is persoonlijke bescherming als u met een oplosmiddelgedragen product gaat werken.

Tips voor impregneren met oplosmiddel of waterbasis

Alle impregneermiddelen voor gevels en metselwerk vindt u in onze webshop. Gevels kunt u waterafstotend maken door impregneren. Veelal alle impregneermiddelen in ons assortiment kunt u online bestellen op waterbasis. Bekijk het totale productoverzicht voor waterafstotend impregneren.

Is uw gevel eerder geïmpregneerd geweest met een impregneermiddel op basis van oplosmiddel, dan kunt u geen waterbasis producten gebruiken. U gebruikt voor uw gevel of een impregneermiddel op basis van oplosmiddel of op waterbasis. Onze tip: gebruik vloeistof impregneermiddel op waterbasis van het merk HR Gevelproducten, Wykomol, of Remmers Funcosil OFS voor beton impregneren. 

Online bestellen impregneermiddelen op waterbasis

Kiest u voor online bestellen impregneermiddelen op waterbasis? Dat is heel eenvoudig in onze webshop. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf en geven u graag persoonlijk advies. Daarmee weet u zeker dat u bij de Impregneermiddelenspecialist altijd de beste impregneermiddelen bestelt voor uw klus. Onze levering is snel en als specialist in impregneermiddelen kunt u ons alle vragen stellen. Vandaag online bestellen betekent dat wij uw bestelling direct verwerken.

Meer informatie over impregneermiddel online bestellen kunnen wij u telefonisch of per email geven. Op www.impregneermiddelenspecialist.nl vindt u alles voor het impregneren en reinigen van gevels. Bezoek onze webshop of neem contact op met de echt specialist via tel. 0348 - 22 07 10.

 

Lees meer

HR WB Impregneermiddel

HR WB Impregneermiddel is de beste koop voor impregneren met vloeistof op waterbasis. Toepassen op o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, pleisterwerk, buitengevel en gasbeton. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking. Merk: HR Gevelproducten
Vergelijk

€49,95

Informatie

%

HR WB+ 25 liter  10% Korting

HR WB+ 25 liter 10% Korting

HR WB+ is een watergedragen impregneermiddel met spanningverlager en een werkzame vaste-stofgehalte van 10% en daardoor tenminste 15 jaar duurzame werking. Beschikbaar in 25 liter verpakking.
Vergelijk

€164,95 €149,95

Informatie

Wykamol Enviroseal impregneermiddel op waterbasis

Wykamol Enviroseal impregneermiddel voor steen. Topkwaliteit impregneervloeistof op waterbasis voor o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk. Productgarantie 15 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter
Vergelijk

€57,95

Informatie

Remmers Funcosil SE

Remmers Funcosil SE is een kleurloze, watergedragen hydrofoberend impregneermiddel op basis van alkylalkoxysilaan in emulsievorm. Voor gevels en poreuze ondergronden. 10 jaar productgarantie. Verkrijgbaar in 30 liter.
Vergelijk

€139,00

Informatie

Remmers Funcosil OFS Beton impregneermiddel

Betonvloer impregneren met Remmers Funcosil OFS. Milieuvriendelijke impregneervloeistof op waterbasis die uitermate geschikt is voor vloeren binnen en buiten. Maak uw betonvloer en natuursteen vuil- en waterafstotend. Beschikbaar in 1, 5 en 30 Liter verp
Vergelijk

€34,95

Informatie

V-Com Hydrosil WB8

V-Com Hydrosil WB8 is een watergedragen, milieuvriendelijk hydrofobeermiddel op basis van
oligomeer siloxaan emulsie voor minerale poreuze ondergronden Deze is iets sterker dan de Hydrosil SL
Vergelijk

€129,95

Informatie
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »