Buitenmuur impregneren

Wat is nu eigenlijk het impregneren van uw buitenmuur?

De buitenmuur impregneren is eigenlijk niets meer of minder dan het verzadigen van het complete metselwerk met een impregneervloeistof of impregneercrème. Na het impregneren van uw buitenmuur is de complete gevel vuil- en waterafstotend. Een buitenmuur impregneren is dus in feite het waterdicht maken van buitenmuren, waarbij de buitenmuur nog wel kan blijven ademen.

Werkzaam stofgehalte impregneermiddel buitenmuur

De impregneermiddelen voor buitenmuren van de Impregneermiddelen Specialist zijn stuk voor stuk ontwikkeld voor de professionele markt. Via onze webwinkel zijn deze producten nu ook beschikbaar voor de particulier. Ze bevatten veelal een hoger percentage werkzame stof dan de impregneermiddelen voor buitenmuren die u zult vinden in de bouw- en DHZmarkten. Het vaststofgehalte bepaalt in feite de kwaliteit van het impregneermiddel. Bij de Impregneermiddelen Specialist vindt u dus enkel producten van uitstekende kwaliteit.

Impregneer buitenmuur

Wanneer u op zoek bent naar middelen om u buitenmuren te impregneren dan zult u zien dat Impregneermiddelen Specialist u 2 soorten kan aanbieden:

 • Impregneervloeistoffen 
 • Impregneercrèmes

Waarbij de impregneervloeistof ook nog is onder te verdelen:

Impregneermiddel buitenmuur voor alle soorten buitenmuren

De impregneermiddelen Specialist heeft vele soorten vloeistoffen en crèmes om uw buitenmuur te impregneren. Zo hebben we impregneer voor de buitenmuur die bestaat uit:

 • Gele en rode baksteen 
 • Kalkzandsteen (inclusief gekliste kalkzandsteen) 
 • Natuursteen 
 • Beton 
 • Stukwerk/Pleisterwerk

Voordelen buitenmuur impregneren tegen vocht

 • Geen vochtdoorslag 
 • Buitenmuur blijft droog, hierdoor geen groei van algen en schimmels 
 • Nagenoeg geen kans op vorstschade 
 • Buitenmuur blijft esthetisch veel langer mooi ofwel schoon 
 • Er zal veel minder onderhoud gepleegd dienen te worden 
 • Buitenmuur blijft in goede staat

Naast deze toepassingen voor hout heeft de Impregneermiddelen Specialist ook impregneermiddel voor:

Impregneren buitenmuur

Een buitenmuur impregneren tegen vocht is dus een verstandige zaak. Iets dat absoluut niet veel geld hoeft te kosten. Aangezien het behandelen van uw buitenmuur nagenoeg niets voorstelt en wij u graag gratis en vakkundig te woord staan, bieden wij impregneermiddelen aan voor de buitenmuur op http://www.impregneermiddelenspecialist.nl.

Zelf buitenmuren impregneren

Uiteraard kunt u het impregneren van een buitenmuur tegen vocht uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf, echter is het helemaal niet moeilijk om een buitenmuur te impregneren. Als u een muur kunt schilderen dan kunt u ook zelf impregneermiddel op een buitenmuur aanbrengen. Lees meer informatie over het zelf impregneren. Voor meer informatie en een vakkundig advies over buitenmuren impregneren en impregneermiddelen kunt u contact opnemen met onze klantenservice 0348 22 07 10

Lees meer

%

HR WB+ 25 liter 10% Korting

HR WB+ 25 liter 10% Korting

HR WB+ is een watergedragen impregneermiddel met spanningverlager en een werkzame vaste-stofgehalte van 10% en daardoor tenminste 15 jaar duurzame werking. Beschikbaar in 25 liter verpakking.
Vergelijk

€164,95 €149,95

Informatie

Remmers Funcosil SNL

Remmers Funcosil SNL is een Kleurloze,hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis met oplosmiddel met 10 jaar productgarantie verkrijgbaar in 1,5 en 10 liter
Vergelijk

€29,95

Informatie

Remmers Funcosil BI

Remmers Funcosil BI is een Kleurloze hydrofoberende impregnering voor beton verkrijgbaar in 5 en 30 liter
Vergelijk

€104,95

Informatie

Remmers Funcosil SE

Remmers Funcosil SE is een kleurloze, watergedragen hydrofoberend impregneermiddel op basis van alkylalkoxysilaan in emulsievorm. Voor gevels en poreuze ondergronden. 10 jaar productgarantie. Verkrijgbaar in 30 liter.
Vergelijk

€139,00

Informatie

HR WB Impregneermiddel

HR WB Impregneermiddel is de beste koop voor impregneren met vloeistof op waterbasis. Toepassen op o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, pleisterwerk, buitengevel en gasbeton. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking. Merk: HR Gevelproducten
Vergelijk

€49,95

Informatie

Wykamol Enviroseal impregneermiddel op waterbasis

Wykamol Enviroseal impregneermiddel voor steen. Topkwaliteit impregneervloeistof op waterbasis voor o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk. Productgarantie 15 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter
Vergelijk

€57,95

Informatie

HR OB Impregneermiddel

HR OB Impregneermiddel is een veel verkocht impregneermiddel op basis van oplosmiddelen. Toepassen op o.a. gebakken steen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk, buitengevel en gasbeton. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking. Merk: HR Gevelproducten
Vergelijk

€59,95

Informatie

Remmers Gevelcrème 25

Remmers gevelcrème 25 is de meest verkochte impregneercrème voor niet- of licht gereinigde minerale ondergronden (waaronder o.a. gevels). Werkzame stofgehalte ca. 25%. Beschikbaar in 5 Liter en 15 Liter verpakking.
Vergelijk

€99,95

Informatie

Remmers Funcosil FC

Remmers Funcosil FC is een veel verkochte impregneercrème bij voorkeur voor gereinigde (stoom, chemisch of gestraald) minerale ondergronden. Werkzame stofgehalte ca. 40%. Beschikbaar in 0,75 Liter, 5 Liter en 12,5 Liter verpakking.
Vergelijk

€33,95

Informatie

Remmers Funcosil FC PLUS

Remmers Funcosil FC PLUS is gelijk aan Remmers Funcosil FC met als uitzondering dat deze kleurintensiverend werkt op de betreffende ondergrond. Beschikbaar in 0,75, 5 en 12,5 Liter verpakking.
Vergelijk

€35,95

Informatie
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »