Zelf betonvloer impregneren

Zelf betonvloer impregneren

Een betonvloer impregneren is niet moeilijk als u de juiste spullen in huis heeft. Ga goed voorbereid aan de slag en bestel impregneermiddel voor betonnen vloeren in onze webshop.

Zelf betonvloer impregneren

Een betonvloer impregneren kunt u eenvoudig zelf doen, zowel bij een bestaande als een nieuwe betonvloer. U houdt uw betonvloer langer mooi als u kiest voor het impregneren van een betonvloer.

Wij adviseren altijd om een betonnen vloer te impregneren met een speciaal impregneermiddel voor betonvloeren. Vanuit het assortiment van de Impregneermiddelenspecialist kunt u online uw product bestellen.

 

Waarom uw betonvloer impregneren?

Impregneren is goedkoper dan een betonvloer coaten. U kunt beton zelf impregneren door het aanbrengen van een transparante beschermlaag op de betonnen vloer. Het impregneermiddel trekt in de betonvloer en zorgt voor langdurige bescherming tegen vuil.

Een betonvloer coaten adviseren wij niet, aangezien een coating makkelijker slijt, kan gaan bladderen, schilferen of loslaten. Omdat een impregneermiddel snel intrekt en effectiever werkt, adviseren wij betonvloer impregneren. Uw betonvloer is slijtvast en krasbestendig door impregneren en de vloer blijft dan ook veel langer mooi.

 

Goede voorbereiding

Een betonvloer impregneren is niet moeilijk als u de juiste spullen in huis heeft. Ga goed voorbereid aan de slag en bestel impregneermiddel in onze webshop. 

 

Allereerst moet u de betonvloer schoonmaken. Het impregneermiddel voor betonvloeren kan beter intrekken in een schone vloer. Uw betonnen vloer wordt dan ook beter beschermd. Wanneer de betonvloer gereinigd is, moet deze goed drogen voordat u gaat impregneren.

 

Ook als uw betonvloer beschadigd is, adviseren wij de vloer eerst te repareren. Kleine scheurtjes of putjes in de vloer kunt u herstellen met betonreparatiemortel. Producten voor betonreparatie bestelt u online in de webshop van de Impregneermiddelenspecialist. Als de vloer egaal is en vrij van scheuren, kunt u beginnen met impregneren.

 

Voordelen van betonvloer impregneren

  • Betonvloer ziet er verzorgd uit
  • Minder slijtage van uw betonvloer
  • Impregneermiddel voor beton beschermt tegen vuil en vet
  • Uw betonvloer gaat langer mee
  • Betonvloer schoonmaken gaat veel makkelijker na impregneren
  • Geen mos en algen op uw betonvloer

 

Impregneermiddelen advies

Vanuit de Impregneermiddelenspecialist geven wij u graag advies voor thuis betonvloer impregneren. Zelf impregneren met de juiste producten en gebruiksaanwijzing kan niet fout gaan. Kosten besparen doet u door uw betonvloer zelf te impregneren. Onderhoud van beton is belangrijk, want dan gaat uw betonnen vloer langer mee.

Alle informatie over betonvloeren impregneren vindt u terug op de website van de Impregneermiddelenspecialist. Wij verkopen impregneermiddelen voor beton, hout, textiel, steen en dakpannen. Bij ons koopt u producten voor betonvloer op waterbasis, kleurloos en milieuvriendelijk. Voor advies kunt u altijd bij ons terecht via email en telefonisch.

Bekijk ook ons Stappenplan voor betonvloer impregneren.

 

Impregneermiddel online bestellen

Wij zijn specialist in alle soorten impregneermiddel en bij ons kunt u direct uit voorraad online bestellen. Kies in onze webshop voor online impregneermiddel bestellen en wij verzenden uw bestelling op werkdagen voor 15.00 uur dezelfde dag. Als specialistisch bedrijf verkopen wij alleen de beste producten voor impregneren aan bedrijven en particulieren.

 

Succes met uw betonvloer impregneren!

 

Kunnen wij u verder helpen? Laat het ons weten. Wij vertellen u graag welke producten u nodig heeft voor betonvloer impregneren en alle overige impregneermiddelen die u bij ons kunt bestellen. Voor vakkundig advies over impregneren binnen en buiten, kunt u contact opnemen met de Impregneermiddelenspecialist via 0348 22 07 10.

 

[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »