impregneren betonvloeren

impregneren betonvloeren

De betonvloer is de aflopen jaren alleen maar populairder geworden. Lees in deze blog hoe u een betonvloer zelf kunt onderhouden met ons impregneermiddel.

Langer genieten van uw betonvloer

Een betonvloer is hip! Steeds meer woningen zijn voorzien van een strakke betonnen vloer. Vroeger zagen we betonvloeren vaak alleen in parkeergarages, bedrijfshallen en kantoren. Het industriële karakter van de betonvloer heeft menig huishouden doen zwichten, dus tijd voor een update over het onderhoud van zo'n betonnen ondergrond. 

Beton heeft een stoer en industrieel uiterlijk, maar let op dat u de juist producten gebruikt om langer te genieten van een mooie betonvloer. Daarom geven wij tips voor betonvloer impregneren.

 

Vlekken voorkomen met impregneren

Beton heeft van oorsprong een poreuze structuur. Zo is het morsen van rode wijn op uw betonvloer echt iets wat u wilt voorkomen. Daarnaast zijn andere vloeistoffen en vetten die uw beton kunnen aantasten.

Uw betonvloer impregneren is daarom heel erg belangrijk. Nadat u de vloer heeft laten gieten en in gebruik wilt nemen adviseren wij u om uw betonvloer eerst te behandelen met een speciaal impregneermiddel voor betonvloeren. Een geïmpregneerde betonnen vloer blijft veel langer mooi omdat vuil en vlekken weinig of geen kans meer krijgen. 

 

Coating op betonvloer

Door het beton te behandelen met ons impregneermiddel ontstaat er een vuil- en waterafstotende laag. Dit biedt bescherming tegen blijvende schade door vloeistoffen en vetten. Extra voordeel van de coating is dat de betonnen vloer veel makkelijker schoon te maken is. betonvloer impregneermiddel  

 

Het beste impregneermiddel voor betonvloeren is de Funcosil OFS van het merk Remmers. Dit is een impregneermiddel op waterbasis en speciaal gemaakt om vetten, vuil en olie te weren.

 

Online bestellen betonvloer impregneren

In onze webshop kunt u alle soorten impregneermiddelen online bestellen voor zelf betonvloer impregneren. Ook kunt u ons altijd mail of bellen voor een advies over onze producten via [email protected] of 0348 22 07 10.

 

betonvloer impregneren

 

Ook voor het impregneren van beton buiten kunt u terecht in onze webshop.

 

[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »