Betonnen Vloeren

  • Geplaatst op
  • Door Frank van den Bosch
Betonnen Vloeren

Betonnen vloeren, de voor- en nadelen.

Betonnen vloeren

De afgelopen 2-3 jaar zien we steeds meer betonnen vloeren verschijnen in de huishoudens van Nederland. Waar het vroeger voornamelijk werd gebruikt voor parkeergarages, kantoren etc heeft het nu ook zijn plek gevonden in de hedendaagse woonkamer. Nu geeft beton een hele mooi industrieel uiterlijk geven aan de kamer waar het wordt gebruikt, maar het heeft ook wat zwaktes.

 

Rode wijn is bijvoorbeeld iets wat je absoluut niet op de vloer wil morsen. Daarnaast zijn allerlei vloeistoffen gevaarlijk voor je beton. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het beton onder andere te impregneren. Door je beton te behandelen met een impregneermiddel verminder je de kansen op blijvende schade voor je vloer. Met de coating die je aanbrengt breng je als het ware een laag over je beton aan die er voor zorgt dat het makkelijk schoon te maken is.

 

Een van de middelen die je hier goed voor kan gebruiken is de Funcosil OFS van Remmers. Dit impregneermiddel op waterbasis is speciaal gemaakt om olie, vetten en vuil te weren. Kijk opwebsite of bel ons voor meer advies op maat via [email protected] of 088-0129560.