Impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen producten voor impregneren

Alle soorten impregneermiddel van de Impregneermiddelen Specialist zijn stuk voor stuk ontwikkeld als professionele producten voor impregneren. Impregneren voor bedrijven maar ook voor thuis. Sommige impregneermiddelen adviseren wij alleen voor de zakelijke markt, aangezien de concentratie van het product zeer hoog is. Zeker als u werkt met impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen is het belangrijk dat u de gebruiksaanwijzing goed leest. Ook dient u zichzelf te beschermen met beschermingsmiddelen voordat u het impregneermiddel gaat gebruiken.

Wanneer kiest u voor impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen

Wij geven u tips voor de beste impregneermiddelen voor elke klus, thuis of voor uw bedrijf. In tegenstelling tot impregneermiddel van de bouwmarkt zijn onze producten van zeer hoge kwaliteit en dat ziet u terug in het resultaat. De Impregneermiddelen Specialist is een persoonlijke webshop, wat inhoudt dat uw altijd per mail of telefonisch advies kunt vragen over het beste impregneermiddel.

Oplosmiddel of waterbasis

In onze webshop vindt u impregneermiddel voor gevels, dat speciaal wordt gebruikt om gevels waterafstotend te maken. Bijna alle impregneermiddelen die u online kunt bestellen zijn op waterbasis. Slechts een klein deel van ons assortiment impregneermiddel bevat oplosmiddel. Wij verkopen twee verschillende vormen van impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen:

Als u gaat impregneren met impregneer vloeistof heeft dat als voordeel dat het impregneermiddel snel te verwerken is. Impregneer crème is dikker, maar kan daarentegen dieper intrekken in de ondergrond door de langere standtijd. Net als de vloeistof zijn de crèmes eenvoudig aan te brengen met een blokkwast. Onze tip: werk secuur en rustig, zorg ervoor dat de impregneercrème gelijkmatig over het oppervlak verspreid wordt. Bij toepassen van impregneercrème heeft u tijdens het aanbrengen geen last van nevel. Houd er rekening mee dat als u de gevel eerder heeft geïmpregneerd met oplosmiddelhoudend middel, dat impregneren op waterbasis daarna geen optie is. U gebruikt voor uw gevel of een impregneermiddel op basis van oplosmiddel of op waterbasis.

Tips voor impregneren met oplosmiddel of waterbasis

Ondanks het verschil in productsamenstelling zit tussen impregneermiddel op waterbasis en impregneermiddel op basis van oplosmiddelen geen verschil in kwaliteit. Van beide producten is het effect even goed. Impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen kunnen van invloed zijn op de kleur van de ondergrond, omdat ze enigszins kleurverdiepend werken. Een impregneermiddel op waterbasis heeft dit nagenoeg niet. Onze tip: Is uw gevel of dak is voorzien van kunststof kozijnen, kunststof dakbedekking, bitumen dakbedekking of beplanting? Dan raden wij u ten zeerste aan om een impregneermiddel op waterbasis te gebruiken. Gebruikt u impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen dan moet u er rekening mee houden dat deze producten andere materialen ernstig kunnen aantasten wanneer het impregneermiddel hiermee in aanraking komt.

Online bestellen impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen

Bij de Impregneermiddelenspecialist weet u zeker dat u kwaliteit krijgt voor uw geld. Online bestellen is heel eenvoudig en wij zijn een betrouwbare webshop die advies geeft bij vragen. Zowel op impregneervloeistof op waterbasis als op impregneervloeistof op basis van oplosmiddelen van het merk HR Gevelproducten krijgt u 10 jaar productgarantie. Op onze impregneercrème krijgt u zelfs 15 jaar productgarantie. Vandaag online bestellen betekent dat wij uw bestelling direct verwerken. Meer informatie over impregneermiddel online bestellen kunnen wij u telefonisch of per email geven.

Op www.impregneermiddelenspecialist.nl vindt u alles voor het impregneren en reinigen van gevels. Bezoek onze webshop of neem contact op met de echt specialist via tel. 0348 - 22 07 10.

Lees meer

HR OB Impregneermiddel

HR OB Impregneermiddel is een veel verkocht impregneermiddel op basis van oplosmiddelen. Toepassen op o.a. gebakken steen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk, buitengevel en gasbeton. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking. Merk: HR Gevelproducten
Vergelijk

€59,95

Informatie

HR Dakpannenimpregneer 25 liter

HR Dakpannenimpregneer is een oplosmiddelhoudend impregneermiddel met een zeer goede hechting. Dit middel is speciaal ontwikkeld om minerale dakpannen te impregneren met tenminste 10 jaar lang een duurzame werking. Beschikbaar in 25 liter verpakking.
Vergelijk

€189,95

Informatie

Remmers Funcosil SNL

Remmers Funcosil SNL is een Kleurloze,hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis met oplosmiddel met 10 jaar productgarantie verkrijgbaar in 1,5 en 10 liter
Vergelijk

€29,95

Informatie

Remmers Funcosil SNL Reukneutraal

Remmers Funcosil SNL Reukneutraal is een Kleurloze,hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis met een reukarm oplosmiddel met 10 jaar productgarantie verkrijgbaar in 5 en 30 liter
Vergelijk

€89,95

Informatie

Remmers Funcosil WS

Remmers WS is een kleurloze,hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis in emulsievorm met 15 jaar productgarantie verkrijgbaar in 5 en 30 liter
Vergelijk

€65,00

Informatie

Remmers Funcosil As

Remmers Funcosil is een Hydrofoberende impregnering op siloxaan-/acrylaatbasis,kleurintensiverend "verdiepend" en enigszins ondergrondverstevigend en extreem duurzaam verkrijgbaar in 5 en 30 liter verpakkingen
Vergelijk

€98,95

Informatie

Remmers Funcosil SL

Remmers Funcosil SL is een Kleurloze.hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis voor o.a. voor kalkhoudende natuursteen met een zeer goed indringvermorgen verkrijgbaar in 5 en 30 liter verpakking.
Vergelijk

€99,95

Informatie

Remmers Funcosil SN

Remmers Funcosil SN is een Kleurloze, hydrofoberende impregnering op silaa-/siloxaanbasis,speciaal voor bouwdelen met aansluitingen op oplosmiddelgevoelige delen zoals bijv. bitumen. Verkrijgbaar in 5 en 30 liter verpakking.
Vergelijk

€109,95

Informatie

Remmers Funcosil BI

Remmers Funcosil BI is een Kleurloze hydrofoberende impregnering voor beton verkrijgbaar in 5 en 30 liter
Vergelijk

€104,95

Informatie
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »