Impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen

De impregneermiddelen van de Impregneermiddelen Specialist zijn stuk voor stuk ontwikkeld voor de professionele markt. Via onze website zijn ze echter ook beschikbaar voor de particulier. Ze bevatten veelal een hoger vaststofgehalte dan de impregneermiddelen die u zult vinden in de bouw- en DHZmarkten. Het vaststofgehalte bepaalt in feite de kwaliteit van het impregneermiddel. Bij de Impregneermiddelen Specialist zijn dus enkel producten met een uitstekende kwaliteit te vinden.

Impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen

Gevel impregneermiddelen worden gebruikt voor het waterafstotend maken van gevels. Het overgrote deel, zo'n 98%, van de door ons verkochte impregneermiddel is op waterbasis. De overige impregneermiddelen zijn op basis van oplosmiddelen. Er zijn twee verschillende vormen van impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen:

Vloeistoffen hebben als voordeel dat deze snel te verwerken zijn. Crèmes trekken daarentegen iets dieper in doordat er sprake is van een langere standtijd. Crèmes zijn gemakkelijk aan te brengen met een blokkwast. Het voordeel hiervan is dat u tijdens het aanbrengen geen last heeft van nevel.
Wanneer uw gevel ooit eerder is geïmpregneerd, is het alleen mogelijk om goed te impregneren met impregneermiddel op basis van oplosmiddelen. Impregneermiddel op waterbasis is dan geen optie.

Verschil waterbasis en oplosmiddel

Tussen impregneermiddel op waterbasis en impregneermiddel op basis van oplosmiddelen bestaat geen kwaliteitsverschil. De kwaliteit van beide producten is even goed. Impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen werken enigszins kleurverdiepend. Impregneermiddel op waterbasis heeft dit nagenoeg niet. 
Echter raden wij u ten zeerste aan om te kiezen voor impregneervloeistof op waterbasis op het moment dat u kunstofkozijnen, kunststofdakbedekking, bitumendakbedekking en beplanting dicht in de buurt van de gevels heeft. Impregneermiddelen op basis van oplosmiddelen kunnen deze zaken namelijk ernstig aantasten wanneer het impregneermiddel hiermee in aanraking komt (vooral bij verneveling van de vloeistof).
Zowel op impregneervloeistof op waterbasis als op impregneervloeistof op basis van oplosmiddelen van HR Gevelproducten krijgt u 10 jaar productgarantie. En op onze impregneercrème krijgt u zelfs 15 jaar productgarantie. Bestel nu professionele impregeneermiddelen van uitstekende kwaliteit tegen een lage prijs bij de Impregneermiddelen Specialist.

Lees minder...

Lees meer

HR OB Impregneermiddel

HR OB Impregneermiddel is een veel verkochte impregneermiddel op oplosmiddelenbasis voor o.a. gebakken steen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk en gasbeton. Productgarantie 10 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking
Vergelijk

€44,95

Informatie

HR Dakpannenimpregneer 25 liter

HR Dakpannenimpregneer is een oplosmiddelhoudend impregneermiddel met een zeer goede hechting. Dit middel is speciaal ontwikkeld om minerale dakpannen te impregneren met tenminste 10 jaar lang een duurzame werking. Beschikbaar in 25 liter verpakking.
Vergelijk

€139,95

Informatie

Remmers Funcosil SNL

Remmers Funcosil SNL is een Kleurloze,hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis met oplosmiddel met 10 jaar productgarantie verkrijgbaar in 1,5 en 10 liter
Vergelijk

€26,95

Informatie

Remmers Funcosil SNL Reukneutraal

Remmers Funcosil SNL Reukneutraal is een Kleurloze,hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis met een reukarm oplosmiddel met 10 jaar productgarantie verkrijgbaar in 5 en 30 liter
Vergelijk

€59,95

Informatie

Remmers Funcosil WS

Remmers WS is een kleurloze,hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis in emulsievorm met 15 jaar productgarantie verkrijgbaar in 5 en 30 liter
Vergelijk

€78,95

Informatie

Remmers Funcosil As

Remmers Funcosil is een Hydrofoberende impregnering op siloxaan-/acrylaatbasis,kleurintensiverend "verdiepend" en enigszins ondergrondverstevigend en extreem duurzaam verkrijgbaar in 5 en 30 liter verpakkingen
Vergelijk

€98,95

Informatie

Remmers Funcosil SL

Remmers Funcosil SL is een Kleurloze.hydrofoberende impregnering op silaan-/siloxaanbasis voor o.a. voor kalkhoudende natuursteen met een zeer goed indringvermorgen verkrijgbaar in 5 en 30 liter verpakking.
Vergelijk

€72,95

Informatie

Remmers Funcosil SN

Remmers Funcosil SN is een Kleurloze, hydrofoberende impregnering op silaa-/siloxaanbasis,speciaal voor bouwdelen met aansluitingen op oplosmiddelgevoelige delen zoals bijv. bitumen. Verkrijgbaar in 5 en 30 liter verpakking.
Vergelijk

€94,95

Informatie

Remmers Funcosil BI

Remmers Funcosil BI is een Kleurloze hydrofoberende impregnering voor beton verkrijgbaar in 5 en 30 liter
Vergelijk

€79,95

Informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »