Betonreparatie

U heeft last van beton wat langzaam van uw balkon of plafond aan het afbrokkelen is? Dan kunt u beter snel overgaan tot een betonreparatie.

Leest u op deze pagina alle informatie over betonreparaties, betononderhoud de materialen en de kosten.

Wanneer beton repareren?

Betonreparatie is nodig wanneer er gaten in het beton komen en/of als betonrot optreedt. Als betonnen elementen zoals uw balkon stuk gaan of betonrot bevatten dan betekent het een ramp voor voor het kader van het huis.

Wat is betonrot?

Hoe kunt u zien of u last heeft van betonrot? Omdat er in uw balkon of fundering staal is verwerkt om zo stevigheid te creëren kan het staal gaan roesten en gaan uitzetten.

Op het moment dat het staal uitzet zal het beton los knappen en schade veroorzaken door loszittende delen.

Als het beton niet goed dicht meer staat of er zitten kleine scheurtjes in het beton dan kan beton gemakkelijk water aanzuigen en het wapeningsstaal gaan roesten zodat er betonrot ontstaat.

eestal begint betonrot met kleine scheurtjes die vanzelf groter worden. Als dan geen betonherstel uitgevoerd zal worden zal het beton verder gaan scheuren en uiteindelijk gaan afbrokkelen.

Je kan verschillende handelingen doornemen om er voor te zorgen dat het beton weer gezond en stevig wordt. We zullen u hieronder enkele voorbeelden geven van betonreparatiemiddel waarmee beton gerepareerd en hersteld kan worden:

  • Reparatie met twee componenten epoxy
  • Reparatie met betonreparatiemortel

De meest voorkomende betonreparaties zijn.

  • Balkonreparatie
  • Fundering reparatie
  • Plafond reparatie
  • Muur reparatie
  • Betonvloer reparatie

Lees minder...

Lees meer

Remmers betofix KHB

Remmers Betofix KHB is een 1-component, minerale corrosiebescherming, hechtprimer en aanbrandlaag bij professionele betonreparaties
Vergelijk

€29,92

Informatie

Remmers Corrosiebescherming M ( S-Protect M )

Remmers Corrosiebescherming M is een perfect product voor het corrosiewerend beschermen van betonijzer bij betonreparatie met Remmers Betofix RM of Remmers Betofix R2 verkrijbaar in 1 en 5 liter
Vergelijk

€29,95

Informatie

Remmers Betofix RM 25 kg

Remmers Betofix RM is een snelle betonreparatiemortel voor zichtbetonreparaties (enkel cosmetisch) aan bijvoorbeeld; lateien, gevelelementen, plafonds, afgebroken randen, hoeken, oppervlakteschades, beschadigingen, gaten, etc.
Vergelijk

€139,00

Informatie

Remmers Betofix R2

Remmers Betofix R2 is een snelle betonreparatiemortel voor dynamisch belastbare betonreparaties. Remmers Betofix R2 heeft een hogere druksterkte dan Remmers Betofix RM. Constructief voor wanden en gevels.
Vergelijk

€39,00

Informatie

Remmers Betofix R4 25 kg

Remmers Betofix R4 is een snelle betonreparatiemortel voor statische constructieve betonreparaties. Remmers Betofix R4 heeft een nog hogere druksterkte dan Remmers Betofix R2. Voor reparaties aan o.a.; liggers, consoles, lateien, balken, etc.
Vergelijk

€149,00

Informatie

Remmers Betofix HQ3

Remmers Betofix HQ3 is een zeer sterke cementgebonden gietmortel en gietbeton. Het is chloridevrij en na vermenging met water gebruiksklaar. Remmers Betofix HQ3 bereikt in een vroeg stadium zijn bijzondere sterkte-eigenschappen, alsook bijzondere eindster
Vergelijk

€59,95

Informatie

Remmers Betofix HQ2

Mortel voor het ondersabelen en vastzetten, zeer sterk met zwelvermogen
Vergelijk

€43,95

Informatie

Remmers Hechtprimer EP 2K ( PC Primer 2K )

Hechtprimer EP 2K ( PC Primer 2K ) Is een primer voor Saneermortel EP 2K, epoxy reparatiemortel bij betonreparatie
Vergelijk

€27,55

Informatie

Remmers Saneermortel EP 2K ( PC 2K 45 )

Remmers Saneermortel EP 2K ( PC 2K 45 ) Voor het repareren van beton waar geen directe zware mechanische belasting op uitgeoefend wordt
Speciaal voor het repareren van beton waar schade is ontstaan door roestende wapening, fijne dunne elementen
Vergelijk

€89,33

Informatie

Remmers Epoxy BH 100

Remmers Epoxy BH 100 is een zeer goede primer voor minerale ondergronden voordat Remmers Reparatiemortel EP 2K toegepast gaat worden. Remmers Reparatiemortel EP 2K heeft namelijk een extreem goede hechting in combinatie met Remmers Epoxy BH 100
Vergelijk

€37,50

Informatie

Remmers Reparatiemortel EP-2K ( PC 2K 75 )

Remmers reparatiemortel EP-2K is een mechanisch zwaar te belasten, snelle 2 componenten epoxy reparatiemortel, welke gemakkelijk te verwerken is. Voor snelle reparaties op zwaar te belasten delen zoals (laad)vloeren, betonwegen, perrons, etc.
Vergelijk

€115,00

Informatie

Remmers Diepgrondering W ( Primer Hydro F )

Voor versteviging en als grondering van minerale ondergronden, gips- of cementbasis
Grondering voor egalines en egaliseermortels
Voor het behandelen van stuivende, poederende en zandende dekvloeroppervlakken
Voor wanden en vloeren.
Vergelijk

€56,80

Informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »