Hout impregneren met impregneermiddel voor hout

Hout beschermen tegen vocht

Om hout mooi en sterk te houden adviseren wij hout te behandelen met een kwalitatief goed impregneermiddel. Kijk in ons assortiment impregneermiddelen om hout te beschermen tegen vocht. Want vocht is de ergste vijand van hout en daarom wilt u hout waterdicht maken. Hout impregneren kan met verschillende producten. Vanuit de Impregneermiddelenspecialist geven wij tips als u aan de slag gaat met hout impregneren.

Impregneermiddel voor hout

Houten tuinmeubels, vlonders, terrassen, schuren en schuttingen kunnen het zwaar hebben onder bepaalde weersomstandigheden. In Nederland regent het vaak en daar moet hout tegen kunnen als u het juiste impregneermiddel voor tuinhout gebruikt. Hout impregneren doet u tegen de schade die vocht kan aanbrengen, zoals bederf, schimmel en insecten. Als hout eenmaal beschadigd is ziet het er lelijk uit en wordt herstellen heel lastig. Daarom is voorkomen beter dan genezen. Kies een impregneermiddel voor hout beschermen uit ons webshop assortiment. Komt u er niet uit, dan kunt u altijd contact opnemen met de Impregneermiddelenspecialist.

Tips voor hout impregneren

Om te voorkomen dat hout wordt aangetast door vocht geven wij tips voor hout impregneren. Met de impregneer gaat u schimmel en rottende plekken tegen. Hout is een pure, natuurlijke grondstof waar we ons huis en onze tuin mee aankleden. Dan is het fijn om houten items mooi te houden. Belangrijkste tip die wij kunnen geven, behandel hout direct met een impregneermiddel. Eenmaal nat geworden hout is direct aangetast. Waterdicht maken is de enige manier om hout natuurlijk mooi te houden. Zelfs als tuinmeubels langere tijd buiten staat zal het in goede conditie blijven. In onze webshop vindt u producten voor hout impregneren die een langdurige bescherming bieden tegen weersinvloeden, zoals deze Nr.1 Hout Protector voor waterafstotend impregneren.

Zelf aan de slag met impregneermiddelen

Materialen als hout impregneren is niet moeilijk, maar u moet wel de juiste werkwijze volgen. Alleen dan weet u zeker dat het impregneermiddel voor hout het gewenste effect zal hebben. Tuinhout en tuinmeubels beschermt u het beste tegen vocht en vuil met een hoogwaardig houtimpregneer dat goed intrekt in het hout. Remmers is één van onze toppers in het assortiment voor houtbescherming. Verf aanbrengen op hout is een tijdelijke oplossing en zal op de langere termijn geen bescherming meer bieden. Ook verliest het hout zijn oorspronkelijke uitstraling. Niet met impregneren, want dan houdt hout juist zijn natuurlijke kleur en structuur.

Alle soorten hout impregneren

Met onze impregneermiddelen kunt u alle soorten hout impregneren. Van steigerhouten meubels tot schuttingen, maar ook hout in keukens en badkamers. Waar vocht hout kan beschadigen wilt u het hout beschermen tegen vochtschade. Zorg er altijd voor dat het hout dat u gaat behandelen droog en stofvrij is. Hout impregneren en houten oppervlakten waterdicht maken is eenvoudige manier om kostbaar hout veel langer mooi te houden. Geniet langer van uw houten tuinmeubilair door het te impregneren.

Remmers impregneermiddelen

Verschillende Remmers impregneermiddelen, zoals houtbeschermingscreme en tuinhoutolie van bieden wij aan in onze webshop voor het impregneren van houtsoorten als teak en douglas. Ook verkopen wij Remmers HK Lazuur in de teint kleurloos, wit, lariks,  ebben, mahonie en tal van andere kleuren. Naast impregneermiddelen voor hout bieden wij u producten voor het impregneren van bestrating, betonvloer, dakpannen, gevels, textiel en meer.  

Online bestellen impregneermiddel voor hout

Omdat wij dé specialist in impregneermiddelen zijn, weet u dat u bij ons betaalt voor kwaliteit. Zoekt u een impregneermiddel voor hout dat u online wilt bestellen? Maar heeft u een vraag over dit product? Persoonlijk contact is en blijft onze kracht, ondanks dat wij een webwinkel zijn staan wij u graag telefonisch te woord. Stel ons uw vraag en de Impregneermiddelenspecialist geeft antwoord. Neem gerust contact met ons via tel. 0348 - 22 07 10.

 

 

Lees meer

Nr.1 Hout Protector

Nr.1 Hout Protector: Voor het waterafstotend impregneren van (tuin)hout – tuinhuisjes, tuinmeubels, steigerhout, carports, vlonders, tuinschermen, etc. – Speciaal ontwikkeld impregneermiddel - zeer hoge kwaliteit – behoeft verder geen eindafwerking!
Vergelijk

€30,95

Informatie

Remmers Houtbeschermingscreme

Remmers Houtbeschermingscreme ZK 2714 Preventieve bescherming tegen vocht, UV-stralen, houtrot, blauwzwam, schimmel & algen in een laag. In verschillende kleuren.
Vergelijk

€36,95

Informatie

Remmers Tuinhoutolie Eco Kleurloos

De Tuinhoutolie Eco van Remmers heeft een unieke decoratieve, watergedragen, duurzame bescherming voor alle tuinhout. En vooral voor houten vlonders en terrassen.
Vergelijk

€60,00

Informatie

Remmers Tuinhoutolie Eco Lariks

De Tuinhout olieën van Remmers heeft een unieke decoratieve, watergedragen, duurzame bescherming voor alle tuinhout. En vooral voor houten vlonders en terrassen.
Vergelijk

€60,00

Informatie

Remmers Tuinhoutolie Eco Douglas

De Tuinhout olieën van Remmers heeft een unieke decoratieve, watergedragen, duurzame bescherming voor alle tuinhout.En vooral voor houten vlonders en terrassen.
Vergelijk

€60,00

Informatie

Remmers Tuinhoutolie Eco Bankirai

De Tuinhout olieën van Remmers heeft een unieke decoratieve, watergedragen, duurzame bescherming voor alle tuinhout. En vooral voor houten vlonders en terrassen.
Vergelijk

€60,00

Informatie

Remmers Tuinhoutolie Eco Teak

De Tuinhout Eco van Remmers heeft een unieke decoratieve, watergedragen, duurzame bescherming voor alle tuinhout. En vooral voor houten vlonders en terrassen.
Vergelijk

€60,00

Informatie

Remmers Induline GW-310 kleurloos

Remmers Induline GW-310 kleurloos. Is een watergedragen lazuur voor een oppervlaktebescherming in een dunne laag met schimmelwering en conservering van de verffilm
Vergelijk

€62,50

Informatie

Remmers Induline GW-310 (git)zwart

Remmers Induline GW-310 (git) zwart. Is een watergedragen lazuur voor een oppervlaktebescherming in een dunne laag met schimmelwering en conservering van de verffilm
Vergelijk

€57,50

Informatie

Remmers Aqua HSL-35 Houtbeits 3 in 1

Remmers Aqua HSL-35 is een Snel drogende, watergedragen premium lazuur voor professioneel gebruik
Vergelijk

€65,00

Informatie

Induline DW-610 wit

De Induline DW-610 van Remmers is een waterverdunbare grondering, voor- en eindlaag, met een goede dekkracht. Door de goede hechting van het product voorkom je blaasvorming,afbladdering en isolatie tegen doorbloedingen.
Vergelijk

€117,50

Informatie

Induline DW-610 in ral kleuren

De Induline DW-610 van Remmers is een waterverdunbare grondering, voor- en eindlaag, met een goede dekkracht. Door de goede hechting van het product voorkom je blaasvorming,afbladdering en isolatie tegen doorbloedingen
Vergelijk

€127,50

Informatie
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »