FAQ - Vloeibaar Rubber - Toepassing - Rubber Coating

Wat zijn de voordelen van het gebruiken van rubber coating op mijn dak?

De voordelen van rubber coating op het dak zijn dat het toepasbaar is op verschillende materialen en ook complexe vormen zijn gemakkelijk te behandelen.

Wat is rubber coating?

Rubber coating is een vloeibaar rubber dat geschikt is voor het afdichten, beschermen en repareren van verschillende ondergronden. Zo is het zeer geschikt voor afdichtingen in de badkamer, kelderafdichting, dakafdichting, metaalbescherming (corrosie), dakreparaties, funderingen etc.

Waarvoor kan ik rubber coating gebruiken?

Rubber coating kan worden gebruikt op vloeren, wanden, muren, daken en scheuren. Rubber coating hecht onder andere goed op baksteen, beton, hout, zink, metaal en glas.

Is rubber coating milieuvriendelijk?

Rubber coating is milieuvriendelijk. Het is een ecologisch product op waterbasis, het is niet giftig en is VOC-vrij

Wat zijn de kosten van rubber coating?

De kosten van rubber coating zijn afhankelijk van het oppervlak. Een emmertje rubber coating van 1 liter is al verkrijgbaar vanaf €34,95

Kan ik als particulier rubber coating kopen?

Ook als particulier kan u rubber coating bestellen via ImpregneermiddelenSpecialist.nl

Waar moet ik op letten bij het gebruik van rubber coating?

Bij het gebruik van rubber coating is het belangrijk dat de ondergrond schoon en droog is. De emmer rubber coating moet voor gebruik goed handmatig worden gemengd totdat er een homogene kleur ontstaat. Let bij het aanbrengen altijd goed op de hoeveelheid rubber coating die wordt aangebracht.

Wat zijn de voordelen van rubber coating?

De voordelen van rubber coating zijn dat het sneldrogend is, het hecht goed op verschillende ondergronden, het is temperatuur bestendig, brandveilig en milieuvriendelijk.

Wat zijn de voordelen van het gebruiken van rubber coating op mijn vloer?

Het gebruik van rubber coating op de vloer maakt alles waterdicht. De rubber coating kan op verschillende vloeren worden gebruikt en is ook zeer geschikt voor in de badkamer. U kunt er gemakkelijk overheen tegelen.

Waarom moet ik geen gebruik maken van rubber coating spray?

Rubber coating spray wordt afgeraden omdat het in verhouding veel duurder is en het is niet milieuvriendelijk en kan irritaties veroorzaken aan ogen en luchtwegen.

[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »