Impregneercrème voor gevel impregneren

Gevel impregneren met impregneercrème

De impregneermiddelen van de Impregneermiddelen Specialist zijn stuk voor stuk ontwikkeld om het beste resultaat te behalen. Daarom krijgt u bij ons ook echt waar voor uw geld. Professionele impregneermiddelen die iedereen kan gebruiken, voor uw bedrijf of thuis. In onze webshop vindt u producten met een zeer hoge concentratie. Daarmee bedoelen we een hoger percentage werkzame stof dan de minder goed werkende impregneermiddelen die u koopt in de reguliere bouwmarkt. De kwaliteit van het impregneermiddel wordt bepaald door het vaststofgehalte. Impregneren van gevels wordt het meest gedaan met onze impregneercrème. Een middel dat prettig aan te brengen is en een enorm goed waterafstotend resultaat geeft. 

Impregneermiddel voor gevels

Gevel impregneermiddelen worden gebruikt voor het waterafstotend maken van gevels en zijn verkrijgbaar in vloeistoffen en crèmes. Gevelimpregneercrème van de Impregneermiddelenspecialist heeft als voordeel dat het product dieper intrekt door een langere standtijd. U brengt de crème aan met een blokkwast en smeert de gevel rustig in. Naast gevelcrème verkopen we ook impregneer vloeistoffen die eveneens zeer eenvoudig te verwerken zijn. Wel kunt u bij het toepassen van een vloeistof gebruikmaken van een lagedrukspuit en die kan lichte nevel geven. Bij het gebruik van een gevelcrème met blokkwast heeft u daar geen last van. Het is heel belangrijk dat u de producthandleiding vooraf goed leest en uzelf beschermt als u een hoog geconcentreerd impregneermiddel gaat toepassen.  

Beste producten voor impregneren

Als u een bestelling plaatst in de webshop van de Impregneermiddelenspecialist zult u geen spijt krijgen van uw aankoop. Wij leveren de beste producten voor impregneren van alle soorten materialen. Wanneer het gaat om gevel impregneren kiest u voor een hoogwaardige bescherming. Vocht en vuil krijgen geen kans meer en uw gevel zal langer mooi blijven. Een nette en frisse gevel is niet alleen een fraai gezicht, ook het metselwerk of stucwerk op de muur heeft baat bij professioneel impregneermiddel. 

Voordelen van onze impregneermiddelen

Omdat wij dé specialist zijn in impregneermiddelen kunnen wij u altijd het beste advies geven. De voordelen van onze impregneermiddelen zijn dat u topkwaliteit krijgt voor wat u betaalt en dat wij altijd heel snel leveren. Online bestellingen verwerken wij op dezelfde dag en versturen wij op het eerstvolgende moment. Naast producten voor gevel impregneren verkopen wij nog veel meer impregneermiddelen. En heeft u vragen? Dan krijgt u altijd iemand aan de telefoon als u ons belt. Wij zijn een zeer klantvriendelijke webshop en vinden persoonlijk contact heel belangrijk. U hoeft nooit te twijfelen aan uw aankoop, want u kiest op basis van uw vraag en ons advies. 

Onder andere leveren wij impregneermiddelen en onderhoudsproducten voor:

Online bestellen impregneercrème voor gevels

Onze webshop biedt een compleet assortiment impregneermiddelen, waaronder de impregneercrème van hoge kwaliteit. Impregneren voor het beste onderhoud van uw gevel, dat is ons advies. Wilt u meer weten over het gebruik van onze impregneerprodcuten voordat u een bestelling plaatst? Dan kunt u altijd contact opnemen via tel. 0348 / 22 07 10.

Lees meer

HR Gevelcreme

HR Gevelcreme is een impregneercreme met 25 % werkbare stof speciaal voor metselwerk. Impregneermiddel dat zeer eenvoudig met een blokkwast of roller aangebracht kan worden. Duurzaamheid van tenminste 15 jaar. Verkrijgbaar in 5 en 12,5 liter verpakking
Vergelijk

€119,95

Informatie

HR Betoncreme

HR Betoncreme is een impregneercreme speciaal voor beton die gemakkelijk met een blokkwast of roller aangebracht kan worden en heeft een duurzaamheid van tenminste 15 jaar. Verkrijgbaar 5 en 15 liter verpakkingen
Vergelijk

€129,95

Informatie

Remmers Gevelcrème 25

Remmers gevelcrème 25 is de meest verkochte impregneercrème voor niet- of licht gereinigde minerale ondergronden (waaronder o.a. gevels). Werkzame stofgehalte ca. 25%. Beschikbaar in 5 Liter en 15 Liter verpakking.
Vergelijk

€99,95

Informatie

Remmers Funcosil FC

Remmers Funcosil FC is een veel verkochte impregneercrème bij voorkeur voor gereinigde (stoom, chemisch of gestraald) minerale ondergronden. Werkzame stofgehalte ca. 40%. Beschikbaar in 0,75 Liter, 5 Liter en 12,5 Liter verpakking.
Vergelijk

€33,95

Informatie

Remmers Funcosil FC PLUS

Remmers Funcosil FC PLUS is gelijk aan Remmers Funcosil FC met als uitzondering dat deze kleurintensiverend werkt op de betreffende ondergrond. Beschikbaar in 0,75, 5 en 12,5 Liter verpakking.
Vergelijk

€35,95

Informatie

Remmers Funcosil C40

Remmers Funcosil C40 is een zeer diep indringende impregneercrème voor zowel bestaand als nieuw beton, prefabbeton etc. Werkzame stofgehalte ca. 40%. Beschikbaar in 5 Liter en 15 Liter verpakking.
Vergelijk

€419,95

Informatie

Remmers Funcosil IC

Remmers Funcosil IC is een zeer hoogwaardige impregneercrème (aanbeveling Rijkswaterstaat) voor zowel bestaand als nieuw beton, prefabbeton, etc. Werkzame stofgehalte ca. 80%. Beschikbaar in 5 liter en 30 Liter verpakking.
Vergelijk

€259,95

Informatie
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »