Impregneercrème

De impregneermiddelen van de Impregneermiddelen Specialist zijn stuk voor stuk ontwikkeld voor de professionele markt. Via onze website zijn ze echter ook beschikbaar voor de particulier. Ze bevatten veelal een hoger percentage werkzame stof dan de impregneermiddelen die u zult vinden in de bouw- en DHZmarkten. Het vaststofgehalte bepaald in feite de kwaliteit van het impregneermiddel.

Impregneercrème

Gevel impregneermiddelen worden gebruikt voor het waterafstotend maken van gevels en zijn verkrijgbaar in vloeistoffen en crèmes. Een crème heeft als voordeel dat deze dieper intrekt door een langere standtijd. Vloeistoffen zijn daarentegen gemakkelijker te verwerken. Crèmes zijn het makkelijkste aan te brengen met een blokwast. Het voordeel hiervan is dat u tijdens het aanbrengen geen last heeft van nevel.
Wanneer uw gevel ooit eerder is geïmpregneerd, dan zult u met impregneermiddel op basis van oplosmiddelen moeten werken. Deze is zowel als vloeistof, als in crème te verkrijgen.

Lees meer

HR Gevelcreme

HR Gevelcreme is een impregneercreme met 25 % werkbare stof speciaal voor metselwerk die zeer gemakkelijk met een blokkwast of roller aangebracht kan worden en heeft een duurzaamheid van tenminste 15 jaar. Verkrijgbaar in 5 en 12,5 liter verpakkingen
Vergelijk

€79,95

Informatie

HR Betoncreme

HR Betoncreme is een impregneercreme speciaal voor beton die gemakkelijk met een blokkwast of roller aangebracht kan worden en heeft een duurzaamheid van tenminste 15 jaar. Verkrijgbaar 5 en 15 liter verpakkingen
Vergelijk

€109,95

Informatie

Remmers Gevelcrème 25

Remmers gevelcrème 25 is de meest verkochte impregneercrème voor niet- of licht gereinigde minerale ondergronden (waaronder o.a. gevels). Werkzame stofgehalte ca. 25%. Beschikbaar in 5 Liter en 15 Liter verpakking.
Vergelijk

€99,95

Informatie

Remmers Funcosil FC

Remmers Funcosil FC is een veel verkochte impregneercrème bij voorkeur voor gereinigde (stoom, chemisch of gestraald) minerale ondergronden. Werkzame stofgehalte ca. 40%. Beschikbaar in 0,75 Liter, 5 Liter en 12,5 Liter verpakking.
Vergelijk

€33,95

Informatie

Remmers Funcosil FC PLUS

Remmers Funcosil FC PLUS is gelijk aan Remmers Funcosil FC met als uitzondering dat deze kleurintensiverend werkt op de betreffende ondergrond. Beschikbaar in 0,75, 5 en 12,5 Liter verpakking.
Vergelijk

€32,95

Informatie

Remmers Funcosil C40

Remmers Funcosil C40 is een zeer diep indringende impregneercrème voor zowel bestaand als nieuw beton, prefabbeton etc. Werkzame stofgehalte ca. 40%. Beschikbaar in 5 Liter en 15 Liter verpakking.
Vergelijk

€169,95

Informatie

Remmers Funcosil IC

Remmers Funcosil IC is een zeer hoogwaardige impregneercrème (aanbeveling Rijkswaterstaat) voor zowel bestaand als nieuw beton, prefabbeton, etc. Werkzame stofgehalte ca. 80%. Beschikbaar in 5 liter en 30 Liter verpakking.
Vergelijk

€198,95

Informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »