De gevel of betonvloer professioneel laten reinigen, voegen of impregneren ?

Investeer in het juiste Gevelonderhoud en bespaar hoge kosten door schade.

Naast de levering van professionele gevel onderhoudsproducten verzorgt Impregneermiddelenspecialist ook de totale Gevelrenovatie en Impregnatie van diverse soorten projecten.

Wij verzorgen de totale gevelrenovatie.

  • Voegen uithakken;  De oude voegen worden verwijderd en nieuwe voegen worden aangebracht.
  • Scheurherstel; Scheuren in gevels ontstaan vaak door bouwtechnische problemen en kunnen herstelt worden door bijv. het gebruik van spiraalankers.
  • Gevelreiniging; Grondig reinigen van de gevel door middel van diverse technieken zoals stralen, chemische reinigen of onder hoge druk met warm water.
  • Voegwerk; De kans op lekkage is groot als het voegwerk slecht is. Het is zeer belangrijk om tijdig dit voegwerk van bijvoorbeeld dorpels te vervangen.
  • Impregneren; Door de toepassing van het juiste impregneermiddel bescherm je de gevel tegen vocht en vuil en werkt tevens isolerend.

 

Wij verzorgen het impregneren van betonvloeren en diverse projecten.

Ook voor het professioneel impregneren van betonvloeren en andere projecten is Impregneermiddelenspecialist het juiste adres.

Bel ons voor meer informatie en deskundig advies : 0348 22 07 10.

 

Onderstaande voorbeeld projecten die reeds afgerond zijn.

In opdracht van een bouwproject bureau ; impregneren van congres locatie in Spijkenisse. Circa. 250m2 gevlinderde betonvloer geïmpregneerd met Remmers Funcosil OFS.

 

In opdracht van een particulier ; impregneren van schuur in Everdingen. Circa. 120m2 gevlinderde betonvloer geïmpregneerd met HR Vloer impregneer.

 

In opdracht van een autobedrijf ; impregneren van garage in Vuren. Circa. 135m2 gevlinderde betonvloer geïmpregneerd met HR Vloer impregneer.

 

Project Amara Theater - Rotterdam ; brandwerend impregneren van grote hoeveelheid rieten lampenkappen incl.brandwerend certificaat.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »