kerstversiering brandvertragend impregneren

  • Geplaatst op
  • Door de Impregneermiddelenspecialist
kerstversiering brandvertragend impregneren

Voor openbare ruimtes is het veelal verplicht om kerstversiering brandvertragend te impregneren. De Impregneermiddelenspecialist verkoopt het impregneermiddel Finivlam voor het brandvertragend impregneren van alle soorten versieringen, (kunst)kerstboom en kersttakken.

Kerstversiering brandvertragend impregneren

Het einde van het jaar 2020 is in zicht. Nog een paar weken en het is kerst. Hangt u kerstversiering op dit jaar? Zorg er dan voor dat uw kerstversiering veilig is. Veilig betekent brandvertragend impregneren met onze Finivlam spray, nu online bestellen.

 

Finivlam Christmas Special

Finivlam Christmas Special is een impregneermiddel voor (kunst)kerstboom, kersttakken, slingers en andere natuurlijke en synthetische materialen.

 

Openbare ruimtes brandveilig

Jaarlijks verkopen wij Finivlam Christmas Special aan bedrijven en organisaties die verplicht zijn om hun kerstversiering brandwerend te maken. Dit moet in openbare ruimtes, in winkels, op scholen en verzorgingshuizen.

 

Impregneermiddel met TNO certificaat

Koopt u Finivlam bij de Impregneermiddelenspecialist dan krijgt u een door TNO goedgekeurd certificaat. Impregneer al uw kerstversiering met de brandwerende spray van Finivlam Combi en voorkom eventuele gevolgen bij brand.

#finivlam #brandvertragend #tno #getest #certificaat #brandveilig #kerstversiering #impregneren #brandwerend #impregneermiddel #kerst #kerstboom #kersttakken #christmas

[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »