Combi

Finivlam Combi een multifunctioneel brandvertragend impregneermiddel. Bijzonder geschikt voor het brandvertragend maken van verschillende onderdelen binnen één project.Inclusief certificaat..

€44,95 €39,95

Incl. btw


TOEPASSINGEN

Finivlam® Combi is een multifunctioneel brandvertragend impregneermiddel voor het brandvertragend maken van verschillende onderdelen in één project. Zoals: 

Synthetische en natuurlijke stoffen zoals katoen, linnen en jute, hout, riet, papier, karton, natuurlijke en kunstbloemen, planten, decoraties en meubels.

Finivlam® Combi beschermt uw interieur en decoraties tegen de gevolgen van brand en voorkomt dat een beginnende brand kan uitgroeien tot een uitslaande brand. Tijdens de drogingperiode hecht het product zich aan het oppervlak en vormt een bijna onzichtbare beschermlaag.

VERBRUIK (indicatie)

Let op! wij raden aan om het  2x te  behandelen met Finivlam Combi.
Gemiddeld kunt u dan met 1 liter vloeistof +/- 5 m2 brandvertragend behandelen.


GEBRUIKSAANWIJZING

Ramen, wanden en vloeren dienen tot een afstand van 3 meter vooraf met een waterdichte folie (bouwmarkt) afgedekt te worden.

Schudden voor gebruik!! Het te behandelen object benevelen met Finivlam® Combi vloeistof. Hierna laten drogen. U kunt hiervoor een plantenspuit of onkruidspuit gebruiken. Let u er op dat het product goed verdeeld wordt.

Plantenspuit direct na gebruik goed doorspoelen met warm water.
 

 

5/5

willem Geplaatst op 25 Oktober 2015 at 14:41

Wel makkelijk ik heb er alles mee ingespoten

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »