HR Vloerimpregneer Impregneermiddel voor betonvloer

HR Vloerimpregneer waterbasis is een kwalitatief hoogwaardig impregneermiddel. Betonvloeren, poreuze ondergronden van klei en cement duurzaam beschermen tegen water, vet en vuil. Ideaal voor een gevlinderde betonvloer. Merk: HR Gevelproducten
€29,95
Incl. btw

HR Vloerimpregneer voor betonvloer impregneren

HR Vloerimpregneer waterbasis maakt alle beton, klei en cement gebaseerde zuigende ondergronden duurzaam water, vet en vuilafstotend, zonder de kleur en stroefheid van de ondergrond te beïnvloeden. Kies voor duurzaam impregneren met ons ecologisch impregneermiddel voor betonvloer. Omdat HR Vloerimpregneer waterbasis is gebaseerd op oligomeer siloxaan en silane, dient dit impregneermiddel toegepast te worden op alle steenachtige, droge ondergronden. Meer over impregneermiddelen op waterbasis.

U koopt een gebruiksklaar product en dat op reeds 3 dagen oud, eventueel licht vochtig voegwerk en/of beton kan worden aangebracht. Tast kunststoffen niet aan en is een vriendelijk product voor u als voor het milieu. Andere voordelen van HR Vloerimpregneer waterbasis zijn het hoog indringend vermogen, middel is reukloos en onverdund toe te passen. Ook is de behandeling met dit impregneermiddel duurzaam. 

Gebruiksaanwijzing impregneermiddel voor beton

Voor een duurzaam waterdicht resultaat met HR Vloerimpregneer volgt u de volgende 7 stappen:

  1. De vloer dient vrij van coatings of waxen te zijn.
  2. Renoveer de ondergrond: voegwerk en scheuren herstellen.
  3. Verwijder alle losse delen.
  4. Reinig bij voorkeur enkele dagen voor de behandeling de ondergrond (vetvrij maken).
  5. Beoordeel de ondergrond op aanwezig vocht, het impregneermiddel dient n.l. goed opgenomen te worden volgens onderstaande verbruikstabel. De temperatuur dient boven 3 graden te zijn.
  6. Tref voorzorg maatregelen om spatten op glas te vermijden.
  7. Bij eventuele gemorste spatten direct reinigen met een geschikt middel.
  8. Breng de vloeistof verzadigend op en verdeel eventueel de overtollige hoeveelheid met een oude mop of borstel. Na enkele minuten intrekken wist u overtollige hoeveelheid met een wisser af. VERMIJD PLASVORMING!

Impregneermiddel HR Vloerimpregneer waterbasis is in 30 minuten watervast en kan licht belopen worden. Reinig gereedschappen en glas direct met water of ontvetter.

Verbruik (indicatie)

Per 1 M2: Betonvloeren 0,25 liter, betontegels en straatstenen ca 0,35- 0,6 liter, terra cotta 0,7 liter, gebakken straatstenen 0,25 liter, Natuursteen 0,7 liter en Gevlinderde Betonvloer 0,1 liter.

Veiligheidsinformatie impregneermiddel voor beton

Buiten het bereik van kinderen houden (consumentenmarkt). Bij verwerking door middel van spuiten adembescherming combinatiefilter min. A/P2 en oogbescherming vereist. Geschikte beschermende handschoenen en kleding dragen.

Grotere productrestanten conform de plaatselijk geldende voorschriften in de originele verpakking deponeren. Volledig lege verpakkingen kunnen gerecycled worden. Mag niet samen met huisvuil afgevoerd worden. Niet in riolering lozen. Niet in de gootsteen werpen.

Veiligheidsinformatieblad

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »