HR Afbijtmiddel

HR Afbijtmiddel wordt gebruikt om snel oude verflagen, graffiti, semi-permanente anti-graffiti coating of lijm(resten) te verwijderen.
€19,95
Incl. btw

Toepassing

HR Afbijtmiddel wordt gebruikt om snel oude verflagen, graffiti, semi-permanente anti-graffiti coating of lijm(resten) te verwijderen. HR Afbijtpasta is ontwikkeld om alle dispersie-acrylaat, kunsthars, nitro en spirituslak, waslagen en graffiti van mineralen ondergronden te verwijderen. De afbijtpasta is een pastueus, met water emulgeerbaar reinigingsproduct. De HR Afbijtmiddel heeft een lange open tijd wat er voor zorgt dat ook diepere verfresten tot in de poriën verwijderd worden. 

Wordt ingezet bij

Verwijderen van verfresten, graffiti of semi-permanente anti-graffiti coatings op alle mineralen ondergronden.

Verwerking

Losse verflagen zo goed mogelijk wegschrapen met bijvoorbeeld een plamuurmes.  Met een kwast (wegwerp kwast, plat of rond) of een roller een gelijkmatige, dikke laag HR Afbijtmiddel aanbrengen en ongeveer 15-30 minuten laten inwerken. Hierna kunt u de HR Afbijtmiddel verwijderen met een plamuurmes, verfkrabber of hogedrukreiniger. De werking is geheel afhankelijk van de ondergrond en het te verwijderen materiaal. De open tijd van het materiaal kan verlengd worden door de behandelde oppervlakte af te dekken met een folie, om een beter resultaat te krijgen.

Aangezien de ondergrond kan verschillen adviseren wij altijd om een proefvlak op te zetten. Hier kunt u kijken wat de inwerktijd is van de HR Afbijtmiddel en kunt u zo bepalen wat de beste manier van werken is voor de rest van de ondergrond. Wanneer u het product binnen gebruikt zorg dat er een goede ventilatie mogelijk is.

Verwerkingstemperatuur:

Tussen + 5°C en + 30°C.

Verbruik (indicatie)

0,25- 0,5 ltr/m2

Verkrijgbaar in 1, 5 en 10 liter verpakkingen

Technisch merkblad

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »