HR 11 Universele kalk en cementsluier verwijderaar

Veilig kalk, witte aanslag en cementsluier verwijderen. HR 11 is een universele kalk en cementsluier verwijderaar. Ook voor het oplossen van witte uitslag in voegen en kleurverschillen in metselwerk en voegwerk.
€59,95
Incl. btw

Toepassing HR 11 Universele kalk en cementsluier verwijderaar

HR 11 gebruikt u als universeel product voor het verwijderen van cementsluier, kalk, smet en witte uitslag (calciumcarbonaat). Cementgebonden vervuilingen in gevel of metselwerk verwijdert u veilig met HR 11. Dit product is tevens geschikt om kleurverschillen in voegwerk ontstaan door witte uitslag op te lossen.

Uitbloei verwijderen

Witte uitslag op bakstenen wordt ook wel uitbloei genoemd, vandaar dat u de naam HR uitbloei verwijderaar wellicht ook nog tegenkomt online. Uitbloei herkennen we allemaal als een witte uitslag op bakstenen muren of gevels. Dit is een zoutuitslag, gekristalliseerd zout, dat u niet altijd zomaar kunt wegspoelen met water. Zolang er zouten achterblijven in het metselwerk zal de uitbloei terugkomen. Kies daarom voor een effectieve behandeling voor het verwijderen van uitbloei, kalk of cementsluier met HR 11. Voordeel van dit product is dat het veilig te verwerken is op alle typen baksteen en cementgebonden mortels, met uitzondering van de schelphoudende mortels.

Gebruiksaanwijzing HR 11

HR 11 kalk en cementsluier verwijderaar kunt u onverdund aanbrengen op de vervuilde ondergrond met een blokkwast, vachtroller of een lage drukspuit. Zodra het product op baksteen, gevel of metselwerk aangebracht wordt ontstaat er een bruisende reactie. Herhaal deze procedure totdat er geen reactie meer waarneembaar is. Vervolgens dient het middel met koud water onder lage druk voldoende afgespoeld te worden.

Verbruik HR 11

HR 11 Universele kalk en cementsluier verwijderaar is gebruiksklaar.

1 a 1,5 L/m2 geveloppervlakte (afhankelijk van type baksteen en vervuiling)

Let op: Aangrenzende delen, welke niet met HR 11 Universele kalk en cementsluier verwijderaar in aanraking mogen komen, dienen vooraf afgedekt te worden. Zet bij twijfel altijd een proefvlak op. Hardsteen kan met HR 11 gereinigd worden mits in zijn geheel meegenomen. Dit voorkomt streepvorming.

Houdbaarheid

Minstens 24 maanden houdbaar na productiedatum indien vorstvrij opgeslagen in de originele en gesloten verpakking.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »