HR 11 Universele kalk-en cementsluier verwijderaar

Voor het veilig verwijderen van alle cementgebonden vervuillingen zoals smet,cementsluier en witte uitslag . Teven zeer geschikt om kleurverschillen in voegwerk ontstaan door witte uitslag op te lossen.
€59,95
Incl. btw

Toepassing HR 11 Universele kalk-en cementsluier verwijderaar

Voor het veilig verwijderen van alle cementgebonden vervuillingen zoals smet,cementsluier en witte uitslag ( Calciumcarbonaat ).
Teven zeer geschikt om kleurverschillen in voegwerk ontstaan door witte uitslag op te lossen. HR uitbloei verwijderaar is veilig te verwerken op alle typen baksteen en cementgebonden mortels, met uitzondering van de schelphoudende mortels.

Gebruiksaanwijzing

HR 11 verwijderaar onverdund aanbrengen op de vervuilde ondergrond met een blokkwast,vachtroller of een lage drukspuit. Zodra het product op de vervuilde ondergrond aangebracht wordt ontstaat er een bruisende reactie. Herhaal deze procedure totdat er geen reactie meer waarneembaar is. vervolgens met koud water onder lage druk voldoende afspoelen.

Verbruik

 HR 11 Universele kalk-en cementsluier verwijderaar is gebruiksklaar.

1 a 1,5 liter-m2 geveloppervlakte ( afhankelijk van type baksteen en vervuiling.

Let op!!

Aangrenzende delen, welke niet met HR uitbloei verwijderaar in aanraking mogen komen, dienen vooraf afgedekt te worden. Zet bij twijfel altijd een proefvlak op. Hardsteen kan met HR 11 Universele kalk-en cementsluier verwijderaar gereinigd worden mits in zijn geheel meegenomen. Dit voorkomt streepvorming.

Houdbaarheid

Minstens 24 maanden houdbaar na productiedatum indien vorstvrij opgeslagen in de originele en gesloten verpakking.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »