HR Ontvetter

HR Ontvetter is een sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken. Professionele ontvetter verwijdert de zware aanslag van roet, nicotine, kaarsen,uitlatgassen, straatvuil,...
€12,25
Incl. btw

HR Ontvetter is een sterk alkalisch reinigingsmiddel en uitermate geschikt voor toepassing op sterk vervuilde oppervlakken. HR Ontvetter verwijdert de zware aanslag van roet, nicotine, kaarsen,uitlaatgassen, straatvuil, verkeersvuil, ect. HR ontvetter is tevens geschikt voor het reinigen en ontvetten van vloeren en wanden, granolmuren, schoon metselwerk, kozijnen. glas, motoren, machines, machineonderdelen. ovens, BBQ, velgen, boten, tuinmeubelen, verwijderen van vlekken uit bekleding en stoffen en het verwijderen van groene aanslag op grafzerken en bestratingen. Professionele ontvetter tast staal, legeringen, aluminium en kunststoffen niet aan. PH-waarde is 13.


GEBRUIKAANWIJZING

Afhankelijk van de vervuiling Professionele ontvetter verdund of onverdund opsprayen of aanbrengen met een spons, enkele minuten in laten werken en met schoon water naspoelen. Let op! Professionele ontvetter in sterke of pure vorm kan gelakte delen aantasten.
Tip:Bij staande delen [muren, wanden] van onder naar boven werken om streepvorming te voorkomen. Productieblad aangaande veiligheid op aanvraag verkrijgbaar. Voor meer productinformatie kunt u ons raadplegen op het internet, www.impregneermiddelenspecialist.nl.

VEILIGHEIDSINFORMATIE

Veroorzaakt ernstig oogletsel. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen/beschermde kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen.
BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten;contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »