HR Cementsluierverwijderaar Extreem

HR Cementsluierverwijderaar Extreem is een sterk zuur reinigingsmiddel voor het verwijderen van alle kalk, cement en betonsluiers
€79,95
Incl. btw

HR Cementsluierverwijderaar Extreem is een sterk zuur reinigingsmiddel voor het verwijderen van alle kalk, cement en betonsluiers. HR Cementsluierverwijderaar Extreem kan tevens ingezet worden voor het ontkalken van tegelwanden. Niet gebruiken ( of zeer kortstondig in laten werken op metalen zoals rvs, aluminium e.d. Direct afspoelen met overvloedig water ). Bij puur gebruik nooit langer dan 3 minuten in laten werken. PH waarden is 1.

Gebruiksaanwijzing

HR Cementsluierverwijderaar Extreem verdunnen met water. De verdunningsgraad is afhankelijk van de mate van vervuiling. In een geadviseerde oplossing van 10%. HR Cementsluierverwijderaar Extreem aanbrengen met een mop of borstel, even laten inweken, eventueel schrobben met een schrobmachine of luiwagen, grondig naspoelen met schoon water. LET OP!! bij metselwerk of bestrating met veel water naspoelen! Draag geschikte beschermende kleding, handschoenen en een beschermingsmiddel voor de  ogen/ het gezicht. Bij twijfel over de zuurbestendigheid van het te reinigen materiaal op een onopvallende plaats op zuurgevoeligheid testen.

Waarschuwing

Niet toepassen op zuurgevoelige materialen zoals marmer, natuursteen en sterk kalkhoudende tegels.

Veiligheidsinformatie

Gevaar 

Bevat Glycolic acid, Mierenzuur, Fosforzuur, Zoutzuur. Kan bijtend zijn voor metalen. Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Bij het inwinnen van medisch advies de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Draag beschermende handschoenen beschermende kleding, oogbescherming, gelaatsbescherming. NA INSLIKKEN: de mond spoelen - GEEN braken opwekken. Onmiddelijk arts raadplegen.BIJ CONTACT MET DE HUID ( of het haar): verontreinigde kleding onmiddelijk uittrekken. Huid met water afspeolen/afdouchen. Onmiddelijk arts raadplegen. Bevat fosfaten 5-15% parfums, benzaldehyde. UFI: POYG-U5tM-G302-Q7J4.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »