De lente is weer terug, eindelijk!

  • Geplaatst op
  • Door Frank van den Bosch
De lente is weer terug, eindelijk!

De lente is weer terug, eindelijk!

Na een vrij grimmige winter is dan eindelijk de lente weer in Nederland. Goed nieuws! Want dit brengt allemaal voordelen. Het wordt weer warmer buiten, je kan alvast je barbecue gaan schoonmaken, de tuin komt er weer vrolijk en gezellig uit te zien en de terrasjes in de steden worden weer vol en gezellig.


Voordat je alleen heerlijk kan gaan barbecueën in je mooie tuin zal je die toch echt eerst weer even wat aandacht moeten geven. De herfst en winter zijn meestal niet al te bevorderend voor het aangezicht van je tuin.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan groene aanslag op je tuinmeubels, tegels, gevel etc. Hier hebben wij dan gelukkig ook middelen voor om u uit de brand te helpen!

Met de HR algenverwijderaar kunt u heel gemakkelijk algen en groene aanslag verwijderen van de aangetaste oppervlakken.

Wanneer je die klus dan eenmaal geklaard hebt ziet je tuin er alweer een stuk frisser en beter uit.


 

Maar hoe zit het eigenlijk met de tuinmeubelen? Zijn ze nog in goede staat of wordt het dit jaar dan toch tijd voor een nieuwe set. Wil je misschien altijd al wel een buitenkeuken hebben of toch die vijver in je tuin? Het leuke aan een tuin bij je huis is dat je er vaak allerlei kanten mee op kan.

Bij Impregneermiddelenspecialist hebben wij een grote range aan producten die ervoor zorgen dat uw tuinmeubelen en accessoires ook echt mooi blijven! Onze Houtprotector zorgt er namelijk voor dat uw meubelen water en vuil afstotend worden. Zeer handig wanneer u er geen trek in hebt om elke week opnieuw die tuin bank schoon te maken.

Naast de houtprotector en de Sipro Uniquat (algenverwijderaar) hebben wij nog veel meer producten die u kunt gebruiken om uw tuin een frisse look te geven.

Neem een kijkje op onze website voor meer informatie of geef ons een belletje! 

[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »