Rapid Repair Algemene Reparatie kit

RapidRepair is een twee componenten snel uithardende hars waarmee ieder dakdetail waterdicht wordt gemaakt. De uitharding van het product gebeurt in 20 minuten en is daarom het hele jaar door te gebruiken, zelfs onder het vriespunt (tot -5°C).
€119,95
Incl. btw

Productbeschrijving

RapidRepair is een twee componenten snel uithardende hars op basis van polymethylmethacrylaat (PMMA), waarmee ieder dakdetail waterdicht wordt gemaakt. Een herstelling kan efficiënt en ultrasnel worden uitgevoerd. De uitharding van het product gebeurt in 20 minuten en is daarom het hele jaar door te gebruiken, zelfs bij buitentemperaturen onder het vriespunt (tot -5°C).

RapidRepair wordt koud aangebracht in 2 lagen met een borstel of kwast zonder het gebruik van een primer. Met de bijgeleverde praktische handleiding en de toebehoren is deze kit alles wat u nodig heeft om een reparatie uit te voeren aan uw dak.

Afhankelijk van de toepassing en de aard van de herstelling kan u kiezen tussen 2 kits: RapidRepair Dakdoorvoer kit en RapidRepair Algemene reparatie kit. Om bijvoorbeeld een afvoerpijp, verluchtingspijp, tapgat of afwateringsput te herstellen gebruikt u de RapidRepair Dakdoorvoer kit. Bij zwakke plekken zoals dakgoten, hoeken, scheuren, naden, kieren en spleten gebruikt u de RapidRepair Algemene reparatie kit.

Hecht op vrijwel alle materialen: ROOFING – ASFALT – BAKSTEEN – BETON – PVC – METAAL – HOUT – EPDM. Bij EPDM raden we aan om EPDM contactlijm te gebruiken als hechtingslaag of eerst een hechtingstest uit te voeren.

Verpakkingsinhoud

- 2  x 1 kg RapidRepair

- 80 gram Gatalyst

- 80cm x 80cm Vlies

- 3m x 20cm Vlies

- 2 x Borstels

- Roerstok

- Handschoenen

- Handleiding

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »