Ecoproof

ECOPROOF BENELUX

EcoProof Benelux biedt een kwaliteitsvolle, economische en milieuvriendelijke oplossing voor al uw problemen rond waterdichting, luchtdichting en bescherming. Onze producten maken het mogelijk om uw constructie volledig waterdicht te maken en te beschermen tegen erosie en corrosie. Wij bieden producten aan die geschikt zijn voor bijna alle ondergronden en talloze toepassingen.

Onze coating die bestaat uit vloeibaar rubber op waterbasis, wordt koud aangebracht door middel van een kwast, roller of spuitsysteem. Het vloeibare rubber wordt hard nadat het water zich onttrekt uit de aangebrachte coatinglaag. Zo vormt zich een waterbestendige en volledig hechtende laag.

EcoProof Benelux levert een positieve bijdrage aan het milieu door gebruik te maken van producten die ecologisch en milieuvriendelijk zijn. Onze producten zijn VOS-vrij, dit betekent dat er geen vluchtige organische stoffen in de samenstelling terug te vinden zijn. Dit zorgt er ook voor dat het mens en natuur niet schaadt.

Onze producten worden uitgebreid getest door professionals die dagelijks gebruik maken van de kwaliteitsproducten die wij leveren. Wij garanderen u dan ook dat het vloeibaar rubber (EcoProof Liquid Membrane) een levensduur heeft van minimum 30 jaar. Zo kan u decennialang zorgeloos genieten van een waterdichte, luchtdichte en beschermde omgeving.

Lees meer

Ecoproof Vloeibaar rubber Liquid Membrane 1 liter

Vloeibaar rubber Liquid Membrane® is een waterafdichtende en beschermende rubbercoating en wordt gebruikt voor het snel en eenvoudig beschermen/waterdicht maken van o.a. dak, dakreparaties, vijvers, beton, metaal, hout, etc zowel boven als onder de grond
Vergelijk

€29,95

Informatie

Ecoproof TopCoat ( primer )

Verfraai uw dak met Top Coat Grey om de waterdichte laag te voorzien van een mooie afwerking. Het is speciaal ontworpen om te gebruiken op Liquid Membrane, omdat de elastische verf zeer goed hecht en mee de vorm aanneemt van de coating.
Vergelijk

€108,95

Informatie

Ecoproof Leislag

Leislag wordt gebruikt omwille van 3 redenen: bescherming tegen UV-stralen, esthetische afwerkingslaag en om het oppervlak beloopbaar te maken.
Vergelijk

€17,95

Informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »