EcoProof

EcoProof Benelux

EcoProof Benelux biedt een kwaliteitsvolle, economische en milieuvriendelijke oplossing voor al uw problemen rond waterdichting, luchtdichting en bescherming. Onze producten maken het mogelijk om uw constructie volledig waterdicht te maken en te beschermen tegen erosie en corrosie. Wij bieden producten aan die geschikt zijn voor bijna alle ondergronden en talloze toepassingen.

Vloeibaar rubber coating

Onze coating die bestaat uit vloeibaar rubber op waterbasis, wordt koud aangebracht door middel van een kwast, roller of spuitsysteem. Het vloeibare rubber wordt hard nadat het water zich onttrekt uit de aangebrachte coatinglaag. Zo vormt zich een waterbestendige en volledig hechtende laag.

Producten zijn ecologisch en milieuvriendelijk

EcoProof Benelux levert een positieve bijdrage aan het milieu door gebruik te maken van producten die ecologisch en milieuvriendelijk zijn. Onze producten zijn VOS-vrij, dit betekent dat er geen vluchtige organische stoffen in de samenstelling terug te vinden zijn. Dit zorgt er ook voor dat het mens en natuur niet schaadt.

EcoProof Liquid Membrane

Onze producten worden uitgebreid getest door professionals die dagelijks gebruik maken van de kwaliteitsproducten die wij leveren. Wij garanderen u dan ook dat het vloeibaar rubber (EcoProof Liquid Membrane) een levensduur heeft van minimum 30 jaar. Zo kan u decennialang zorgeloos genieten van een waterdichte, luchtdichte en beschermde omgeving.

Lees meer

EcoProof Vloeibaar rubber Liquid Membrane

Vloeibaar rubber Liquid Membrane® van EcoProof is een waterafdichtende en beschermende rubbercoating. Wordt gebruikt voor het snel en eenvoudig beschermen of waterdicht maken van dak, dakgoot, beton, metaal, hout, pvc. Bruikbaar in zwembaden. Verkrijgbaar
Vergelijk

€29,95

Informatie

EcoProof Leislag

Leislag wordt gebruikt omwille van 3 redenen: bescherming tegen UV-stralen, esthetische afwerkingslaag en om het oppervlak beloopbaar te maken.
Vergelijk

€24,95

Informatie
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »