HR Restauratiemortel op kleur / steenpasta

HR restauratiemortel/steenpasta in verpakking van 4,5 kg. Voor het repareren van gescheurde of beschadigde bakstenen (in diverse kleuren verkrijgbaar).
Artikelnummer:
20130267
€49,95
Incl. btw

HR restauratiemortel/steenpasta in verpakking van 4,5 kg.
Voor het repareren van gescheurde of beschadigde bakstenen (in diverse kleuren verkrijgbaar).

Gebruiksaanwijziging

  1. In de eerste plaats altijd eerst de juiste kleur bepalen aan de hand van een monster uit de HR restauratiemortel koffer.
  2. Aan de hand daarvan de juiste kleuren restauratiemortel/steenpasta mengen, zodat de juiste kleur ontstaat. Daarna wordt het mengsel met water gemengd, bij voorkeur zo droog mogelijk verwerken. Ter controle kun je een hoeveelheid met specie in de hand nemen en deze als een bal stevig samenknijpen, de bal dient na het openen van de hand nog net heel te blijven.
  3. De reparatieplek vooraf voor natten met een slurry van het aangemaakte mengsel 1 (deel mortel : 5 delen water)
  4. Gescheurde of beschadigde bakstenen nauwkeurig bijwerken met steenpasta.
  5. Na verwerking van de mortel/steenpasta deze laten drogen en bij warm weer de reparatieplek regelmatig nat houden met een bloemspuit (zo fijn mogelijk vernevelen).

De korrel en de hulpstoffen in het product komen verregaand overeen met de fijne korrel van zandsteen. Hierdoor zal de reparatieplek zich nagenoeg hetzelfde gedragen als de omliggende bakstenen. Hierbij kunt u denken aan meekleuren met regen, verwering, vervuiling etc.

Klik hier voor HR kleurenkaart

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »