Remmers

Remmers Bouwchemie B.V.  is één van de belangrijkste en grootste producenten op het gebied van bouwbeschermingsproducten. Remmers Bouwchemie B.V. biedt al meer dan 50 jaar een compleet programma zeer hoogwaardige professionele producten, waarmee alle voorkomende bouwproblemen snel en doeltreffend opgelost kunnen worden. Producten van Remmers worden veelvuldig ingezet in het professionele circuit. Remmers Bouwchemie BV is van origine een Duits bedrijf.
Lees meer

Remmers Sulfatexmortel ( WP Sulfatex )

Remmers Sulfatexmortel wordt gebruikt voor kelderafdichting binnen op zoutbelaste ondergronden, ook bij grondwater en negatieve waterbelasting, het achteraf behandelen van funderingen, afdichting van nieuwbouwkelders, etc. Extreem waterdicht.
Vergelijk

€32,50

Informatie

Remmers Siliconenverf LA op kleur ( Color LA )

Siliconenverf LA ( Color LA )
Ideaal voor de buiten gevel. Gepigmenteerde silaan/siloxaan-emulsieverf met conserverende eigenschappen ter voorkoming van algen- en schimmelaangroei op muren.
Vergelijk

€99,10

Informatie

Remmers Waterstop

Voor het snel (direct) afdichten van lekkages, natte en vochtige plekken, daar waar water doorsijpelt c.q. sprake is van stromend water. Verhardt bij 20°C in circa 30 seconden! Na verharding meteen waterdicht en vorstbestendig.
Vergelijk

€46,16

Informatie

Remmers HK Lazuur Kleurloos

Remmers HK Lazuur Kleurloos is een Decoratieve, oplosmiddelhoudende, premium-houtbeschermingslazuur voor hout buiten.
Vergelijk

€21,12

Informatie

Remmers Kiesol

Remmers Kiesol is een oplosmiddelvrij, vloeibaar, zeer effectief verkiezelingsconcentraat voor het afdichten van vochtig, nat metselwerk (kelder, souterrain, fundering).
Vergelijk

€16,86

Informatie

Remmers Funcosil C40

Remmers Funcosil C40 is een zeer diep indringende impregneercrème voor zowel bestaand als nieuw beton, prefabbeton etc. Werkzame stofgehalte ca. 40%. Beschikbaar in 5 Liter en 15 Liter verpakking.
Vergelijk

€175,14

Informatie

Remmers Funcosil FC PLUS

Remmers Funcosil FC PLUS is gelijk aan Remmers Funcosil FC met als uitzondering dat deze kleurintensiverend werkt op de betreffende ondergrond. Beschikbaar in 0,75, 5 en 12,5 Liter verpakking.
Vergelijk

€37,98

Informatie

Remmers Induline GW-310 (git)zwart

Remmers Induline GW-310 (git) zwart. Is een watergedragen lazuur voor een oppervlaktebescherming in een dunne laag met schimmelwering en conservering van de verffilm
Vergelijk

€19,24

Informatie

Remmers Vuiloplosser 5 kg ( Clean SL )

Remmers Vuiloplosser is biologisch afbreekbaar en een zeer effectieve vuiloplosser voor het verwijderen van vuil, vuilkorsten, stof, olie, vet en roet
Vergelijk

€62,92

Informatie

Remmers Betofix RM 25 kg

Remmers Betofix RM is een snelle betonreparatiemortel voor zichtbetonreparaties (enkel cosmetisch) aan bijvoorbeeld; lateien, gevelelementen, plafonds, afgebroken randen, hoeken, oppervlakteschades, beschadigingen, gaten, etc.
Vergelijk

€89,95

Informatie

Remmers Funcosil IC

Remmers Funcosil IC is een zeer hoogwaardige impregneercrème (aanbeveling Rijkswaterstaat) voor zowel bestaand als nieuw beton, prefabbeton, etc. Werkzame stofgehalte ca. 80%. Beschikbaar in 5 liter en 30 Liter verpakking.
Vergelijk

€229,59

Informatie

Remmers Induline SW-900

Induline SW-900. Kleurloze houtbeschermingsimpregnering op waterbasis
Vergelijk

€73,90

Informatie