Thor Helical Renovatiespouwanker 9mm RVS316

Thor Helical Renovatie Spouwankers RVS 316 voor het verbinden van binnen- en buitenblad bij bestaande spouwmuren.
€189,95
Incl. btw

Renovatie spouwankers worden aangebracht in bestaande gemetselde spouwmuurconstructies (gevels) om binnen- en buitenblad opnieuw met elkaar constructief te koppelen en uit te lijnen conform ‘rechtens verkregen niveau’ (oorspronkelijk bouwjaar) en huidige regelgeving

Gebouwen met gemetselde spouwmuurconstructies en die gebouwd zijn tussen 1920-1995 en waarbij ooit gegalvaniseerde of zink-koper/messing metalen spouwankers zijn toegepast, kunnen onveilig zijn. De levensduur van de allereerste generatie spouwankers varieert tussen 25 en 40 jaar. Uit de meeste onderzoeken (ook laboratorium) komt naar voren dat de rest levensduur van deze allereerste generatie spouwankers verstreken is en dat de conditie en kwaliteit van ieder spouwanker verschillend kan zijn. Aangezien we bij regelmaat hebben kunnen constateren (destructief onderzoek), dat in de meeste situatie ook te weinig spouwankers zijn toegepast, per vierkante meter,  kunnen we ervan uitgaan dat de functie waarborging van de allereerste generatie spouwankers is komen te vervallen met kans op grote schade en letsel tot gevolg.

De Thor Helical Air-Twist spouwankers en Air Twist renovatie spouwankers zijn spiraalvormige RVS ankers waarmee de binnen en buitenbladen aan elkaar verbonden worden. De ankers zijn ontworpen om met evenredige snijlijn te verankeren, het anker baant zich een natuurlijke weg in de meest voorkomende gevelmaterialen. Het spouwanker wordt door een SDS tool met hamerslag in een voorgeboord gat gedreven. De spouwankers worden in RVS AISI 316(A4) kwaliteit geleverd en zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »