Remmers WP Flow

REMMERS WP Flow is een snelhardende egalisatiemortel die vanaf 10mm dikte volledig waterdicht is. Daardoor is ze ideaal om in één laag keldervloeren met waterdoorbraak te dichten en dit met een beperkte opbouwhoogte.
€129,95
Incl. btw

Over Remmers WP Flow

In veel oude gebouwen zijn niet alleen de muren, maar ook de vloeren vaak vochtig en moeten deze worden afgedicht. Dat kan moeilijk van buitenaf gebeuren – het kan alleen van binnenuit worden gedaan. Een meerlagige, dikke structuur is echter vaak niet wenselijk omdat de plafondhoogte daardoor aanzienlijk afneemt. Met Remmers WP Flow is er nu een product waarmee u de vloeren snel en eenvoudig kunt afdichten en egaliseren, in één enkele laag. 

WP Flow is een perfecte aanvulling op de binnenafdichtingssystemen van Remmers. Net als de bouwonderdelen voor de muren, is WP Flow getest en goedgekeurd conform WTA merkblad 4-6, curatieve afdichting van componenten in contact met de grond, met een laagdikte van 10 mm tegen negatieve waterdruk aan de achterzijde. In het overgangsgebied tussen muur en vloer kan WP Flow perfect worden aangewerkt tegen de beproefde Remmers-systemen. Tegelijkertijd kunt u oneffenheden in het oppervlak egaliseren. 

Ondergrond

Voor een perfect resultaat met WP Flow is een zuivere, stofvrije en vooral draagkrachtige ondergrond nodig. Remmers Primer Hydro HF kan u helpen om de ondergrond de nodige draagkracht te bieden.

Werkvoorbereiding

De ondergrond moet draagkrachtig, schoon en stofvrij zijn. Bestaande uitzettings-, bewegings- en randvoegen moeten worden overgenomen. Breng, indien nodig, geschikte randisolatiestrips aan op opgaande bouwdelen. Absorberende, minerale ondergrond gronderen met Primer Hydro HF.

Verwerking

Giet het gemengde materiaal uit en verdeel het snel met een trekker/troffel, rol het met een spijkerrol. Voorkom aanzetten. Mortel die al begint te verharden niet meer met water aanmaken of toevoegen aan nieuw aangemaakte mortel. Bescherm verse morteloppervlakken tegen te snel uitdrogen gedurende ten minste 4 dagen. Alleen in één laag verwerken.

Technischmerkblad

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »