Remmers Reparatiemortel EP-2K ( PC 2K 75 )

Remmers reparatiemortel EP-2K is een mechanisch zwaar te belasten, snelle 2 componenten epoxy reparatiemortel, welke gemakkelijk te verwerken is. Voor snelle reparaties op zwaar te belasten delen zoals (laad)vloeren, betonwegen, perrons, etc.
Artikelnummer:
20130093
€124,95
Incl. btw

Toepassing

Remmers reparatiemortel EP-2K is een mechanisch zwaar te belasten, snelle epoxy reparatiemortel, welke gemakkelijk te verwerken is. In combinatie met Remmers Epoxy BH 100 (primer) extreem goede hechting op minerale ondergronden:

 • Voor snelle reparaties op zwaar te belasten delen zoals (laad)vloeren, betonwegen, trappen, perrons, verankeringen van machines, ondersabelingen, brugleuningen, enz.

Voordelen Remmers Reparatiemortel EP-2K

 • Makkelijk en snel te verwerken
 • Zwaar mechanische belasting mogelijk
 • Zeer goede hechting in combinatie met primer Remmers Epoxy BH 100
 • Bijzonder resistent tegen dooizout, olie, vet, brandstof alsook anorganische chemicaliën, zoals zuren en logen.
 • Zowel voor grote als kleine betonreparaties
 • Krimpvrij
 • Vorstbestendig, binnen en buiten te gebruiken

Ondergrond

De te repareren ondergrond moet schoon, olie-, stof- en vetvrij zijn. Slechte, labiele, losse delen verwijderen. Reparatieplaatsen primeren met Remmers Epoxy BH 100.

Verwerking

Om een goed resultaat te bereiken, dient u onderstaande stappen in acht te nemen;

 1. De ondergrond moet zijn ontdaan van stof etc. zie hierboven bij "Ondergrond-.
 2. De twee componenten worden in een speciale verpakking in de juiste meng-verhouding geleverd. Voor het vermengen de richtlijnen met betrekking tot het mengen van epoxymaterialen in acht nemen. De verharder (component B) volledig toevoegen aan de harscomponent (A). Kleinere hoeveelheden (tot ca. 10 ltr) mogen met mengspiraal op boormachine, met een maximaal toerental van 400 per minuut, vermengd worden. De componenten moeten minimaal 2 minuten vermengd worden. Hoe groter de te mengen hoeveelheden of hoe taaier het materiaal, des te langer moet gemengd worden. Kleurverschil in het mengsel geeft aan dat er onvoldoende gemengd is. Vooral bij componenten van verschillende viscositeiten moet de inhoud van randen en bodem en mengspiraal goed afgeschraapt en vermengd worden.
  Vervolgens het vermengde materiaal in een andere, lege bus/emmer overgieten en nogmaals mengen. Hierna is het mengsel klaar voor verwerking. Slecht vermengd materiaal leidt tot onvoldoende en/of verschillende reactie waardoor zachte plaatsen achter kunnen blijven.
 3. Remmers reparatiemortel EP 2K binnen de aangegeven potlife (70 minuten, 1 kg) met goed gereedschap verwerken, goed verdichten en glad afwerken. Om een glad oppervlak te verkrijgen verdient het de aanbeveling het gereedschap vochtig te maken met verdunning V101. Geen verdunning op het materiaal spatten of sproeien.
 4. Het gereedschap reinigen direct met V101.

Verwerkingstemperatuur:

De temperatuur van de omgeving en de ondergrond mag niet beneden 10°C leggen.

Verwerkingstijd:

Bij 20°C ca. 60 minuten

Verbruik (indicatie)

Circa 1,7 kg/m2 per mm laagdikte

 

Technisch merkblad

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »