Basis-Set scheurherstel 8 mm

Basisset voor het herstel van scheuren voor een voeghoogte van 10-12 mm
€179,95
Incl. btw

Basis-Set scheurherstel 8 mm

 Omschrijving

ABC Adamas Basisset scheurherstel 8 mm is bedoeld voor het herstellen van scheuren met een voeghoogte van 11 -14 mm. De set bevat 5 x 1 m spiraalanker bij ø 8 mm. Deze spriraalankers, zoals meegeleverd in de basisset, hebben een hoge treksterkte bij overeenkomstige elasticiteit. Verder bevat de set: 1 emmer met 2,5 kg ankermortel 1 component, 1 mortelpistool, 2 stuks spuitmond breed en 2 stuks smal, 1 mortelmixer, 2 kokers voor het mortelpistool en 1 voegspijker.


Verarbeitung

Verwerking

  1. De verticale afstand tussen de horizontaal aan te brengen wapeningen dient 2 tot 6 steenrijen of ongeveer 30 tot 40 cm te zijn.
  2. De voegen dienen met een slijpmachine tot op de helft van de voegdiepte te worden uitgeslepen, maximale diepte echter is 5 tot 6 cm. Resterende deeltjes en stof moeten met water worden weggespoeld. 
  3. Vervolgens de ABC-ADAMAS ankermortel aanmaken en de uitgeslepen voeg met het meegeleverde mortelpistool tot de helft met ankermortel opvullen. Nu kunt u de 1 meter lange ABC-ADAMAS wapeningsstaven aanbrengen (goed in de mortel drukken) en de resterende voegopening met ABC-ADAMAS ankermortel zodanig opvullen, dat er nog een voeg van circa 1,5 cm diep overblijft.
  4. De ankermortel met de bijgeleverde voegspijker licht aandrukken, zodat deze gelijkmatig wordt verdeeld en bovengenoemde voeg van circa 1,5 cm diep overblijft.
  5. De ankermortel 1 tot 2 dagen laten drogen.
  6. Vervolgens kunt u de voeg met normale (traditionele) voegspecie (in de juiste kleur) met de meegeleverde voegspijker gelijkmatig afvoegen. 
  7. Beschadigde of gescheurde stenen kunt u tenslotte met steenpasta in het juiste kleurmengsel repareren.
 
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »