Baseplan

Remmers Baseplan is een hydraulisch verhardende, afbindende, verpompbare en zelfnivellerende vloeregaliseermortel voor binnen.
€119,95
Incl. btw

Remmers Baseplan

is een hydraulisch verhardende, afbindende, verpompbare en zelfnivellerende vloeregaliseermortel voor binnen. Deze minerale vloeregaliseermortel, welke na vermenging met water direct te verwerken is, kan zowel handmatig alsook machinaal verwerkt worden. De vloeibare mortel is zelfnivellerend en hardt uit tot een glad oppervlak.

Bijzondere eigenschappen:

  • Gemakkelijk te vermengen en te verdelen (verpompbaar)
  • Goede vloei-eigenschappen
  • Laagdiktes van 2 tot 10 mm, plaatselijke bij grotere beschadigingen tot 30 mm
  • Spanningsarm, scheurvrij verhardend en een goede hechting
  • Geschikt als vloeregaliseermortel onder vloercoatings en vloerbedekking

Ondergrond

Bij gebruik van Remmers Baseplan dient de ondergrond draagkrachtig te zijn en ontdaan te zijn van stoffen welke de hechting nadelig beïnvloeden. Eventueel met de juiste middelen (bijvoorbeeld stofvrij stralen, frezen of borstelen) goed voorbereiden. Op vloeren waarop wordt gereden en/of laagdiktes van meer dan > 10 mm dient de ondergrond absoluut mechanisch te worden opgeruwd. Stof kunt u met stofzuiger verwijderen en vervolgens de ondergrond gronderen. Wanneer de egalisatielaag direct als gebruiksvloer wordt gebruikt en op vloeren welke mechanisch belast worden, principieel een poriënvullende grondering, zoals Epoxy ST 100 ingestrooid met Kwartszand (0,7-1,2 mm) ca. 1 kg/m² aanbrengen. Wanneer de vloer als afwerkvloer wordt gebruikt, deze met Hechtemulsie 1:3 met water verdund gronderen. Zwak zuigende beton-/zandcement dekvloeren kunt u met Diepgrondering W gronderen. Plasvorming dient u te vermijden. De technische informatiebladen van de betreffende producten in acht nemen bij het gebruik van Remmers Optiplan. Voegen rondom aansluitend op de wand en voegen tussen de verschillende vlakken afplakken met schuimstofstroken of dik tochtband, om het weglopen van de egalisatiemortel te voorkomen. Niet op verwarmde ondergrond of vloeren met inwerkingzijnde vloerverwarming aanbrengen.

De voordelen van Remmers Baseplan:

  • Het kaan worden afgewerkt met kunststof vloercoatings
  • Het is spanningsarm
  • Voor laagdiktes van 2 tot 10 mm en oneffenheden tot 30 mm dikte in een laag

Toepassing Remmers Baseplan:

  • Snel belastbare vloeregaliseermortel onder coatings
  • Cementgebonden ondergronden in magazijnen, werkplaatsen, garages, kelders en woningen

Technischmerkblad

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »