EcoProof Leislag

Leislag wordt gebruikt omwille van 3 redenen: bescherming tegen UV-stralen, esthetische afwerkingslaag en om het oppervlak beloopbaar te maken.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
€24,95
Incl. btw

Over Leislag

Leislag wordt gebruikt omwille van 3 redenen: bescherming tegen UV-stralen, esthetische afwerkingslaag en om het oppervlak beloopbaar te maken.

In de eerste plaats wordt het gebruikt als esthetische afwerking maar het wordt ook gebruikt om de dakbedekking te beschermen tegen UV-stralen. De temperatuur van het dak wordt aanzienlijk verlaagd door de reflectie van de UV-stralen. Leislag maakt het dakoppervlak daarbovenop ook beloopbaar. Het wordt niet aangeraden om op Liquid Membrane onnodig te wandelen. Daarom kan Leislag een ideale oplossing zijn om dit op te vangen.

Na het gebruiken van Liquid Membrane, wordt Leislag onmiddellijk aangebracht op de vloeibare coating.

Eigenschappen

  • Premium kwaliteit
  • UV-weerkaatsend
  • Temperatuur dak verlagend
  • Milieuvriendelijk

Beschrijving

Na het gebruiken van EcoProof Liquid Membrane, wordt EcoProof Leislag onmiddellijk aangebracht op de vloeibare coating.
EcoProof Leislag wordt gelijkmatig gestrooid over de coating en aangedrukt zodat deze goed hecht op het dakoppervlak. Vervolgens wordt de overtollige leislag afgeborsteld. Net voor het strooien van EcoProof Leislag moet er een extra laag EcoProof Liquid Membrane worden aangebracht, zodat de leislag goed hecht.

Verbruik

2kg/1m²

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
[// feedback_company_merchant_reviews_widget]
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »