Gevelprof Impregneerprotector

Meest gebruikte beschermingsmiddel bij het impregneren door de professionals. wordt voor het impregneren met een licht vochtige spons aangebracht op ramen en kozijnen, zodat deze niet aangetast kunnen worden door het impregneermiddel.
product-banner
€14,95
Incl. btw

 

GEBRUIKSAANNWIJZING


Breng dit product bij voorkeur ruim voor de impregneer behandeling aan. Uiteraard niet in regenachtige situaties verwerken. Verbruik is ongeveer 1 liter voor 40-60 m2 oppervlakte. Met een licht vochtige spons aanbrengen en ook met een vochtige spons weer verwijderen na het impregneren. Productblad aangaande veiligheid is voor de professionele gebruiker op aanvraag verkrijgbaar. Voor meer productinfomatie kunt u ons raadplegen op het internet, www.gevelprof.nl.

LET OP !!!! ALLEEN GESCHIKT VOOR WATERGEDRAGEN IMPREGNEERMIDDELEN.


VEILIGHEIDSINFOMATIE


Gevaar.  Veroorzaakt ernstig oogletsel. Buiten het bereik van kinderen houden.  Oogbescherming / gelaatsbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN : voorzichtig afspoelen met watergedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogenlijk; blijven spoelen. Onmiddelijk een antigifcentrum of een arts raadplegen.

Gevelprof,www.Impregneermiddelenspecialist.nl  aanvaarden geen aansprakelijkheid, voortvloeiend uit verkeerd gebruik of onjuiste toepassing.


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen