Gevelprof

Gevelprof heeft een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor vele toepassingen, waaronder hydrofobeer-/impregneermiddelen, anti-schimmel producten, optrekkend vocht behandelingsproducten, kelder afdichtingsproducten, metselwerk scheurherstel systemen  en specialistische coatings. Stuk voor stuk producten voor de professionele markt die nu via ImpregneermiddelenSpecialist beschikbaar komen voor de doe het zelver.
Lees meer

Gevelprof WA-8 Impregneermiddel op waterbasis

Gevelprof WA-8 is de meest verkochte impregneervloeistof op waterbasis voor o.a. gebakken steen, natuursteen, kalkzandsteen, pleisterwerk en gasbeton. Productgarantie 10 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking
Vergelijk

€29,95

Informatie

Gevelprof OH-6 Impregneermiddel oplosmiddelhoudend

Gevelprof OH-6 is een veel verkochte impregneermiddel op oplosmiddelenbasis voor o.a. gebakken steen, kalkzandsteen, beton, pleisterwerk en gasbeton. Productgarantie 10 jaar. Beschikbaar in 5, 10 en 25 Liter verpakking
Vergelijk

€39,95

Informatie

Gevelprof Gevelcreme

GEVELPROF GEVELCRÈME is een impregneercreme met 25 % werkbare stof speciaal voor metselwerk die zeer gemakkelijk met een blokkwast of roller aangebracht kan worden en heeft een duurzaamheid van tenminste 15 jaar. Verkrijgbaar in 5 en 15 liter verpakkingen
Vergelijk

€99,95

Informatie

Gevelprof Algenverwijderaar (Sipro Uniquat)

GEVELPROF algenverwijderaar is een zwaar geconcentreerd product die nog verdund kan worden tot 1:40. Verkrijgbaar in 1 en 5 liter verpakkingen.
Vergelijk

€21,95

Informatie

Gevelprof WA-PLUS 25 liter

GEVELPROF WA-PLUS is een watergedragen impregneermiddel met spanningverlager en een werkzame vaste-stofgehalte van ca. 10% die tenminste 15 jaar een duurzame werking heeft. Beschikbaar in 25 liter verpakking.
Vergelijk

€139,95

Informatie

Gevelprof Betoncreme

GEVELPROF BETONCREME is een impregneercreme speciaal voor beton die gemakkelijk met een blokkwast of roller aangebracht kan worden en heeft een duurzaamheid van tenminste 15 jaar. Verkrijgbaar 5 en 15 liter verpakkingen
Vergelijk

€104,95

Informatie

Gevelprof Gevelreiniger AM

Gevelreiniger AM is de meest verkochte Gevelreiniger. Speciaal ontwikkeld in pastueuze vorm .Om gemakkelijk aan te brengen. Gevelreinigingspasta AM is effectief voor het verwijderen van oppervlaktevervuilingen (uitlaatgassen, zure regen, etc.)
Vergelijk

€29,95

Informatie

Gevelprof Impregneerprotector

Meest gebruikte beschermingsmiddel bij het impregneren door de professionals.
wordt voor het impregneren met een licht vochtige spons aangebracht op ramen en kozijnen, zodat deze niet aangetast kunnen worden door het impregneermiddel.
Vergelijk

€14,95

Informatie

Gevelprof OH-D 25 liter

GEVELPROF OH-Dak is een oplosmiddelhoudend impregneermiddel met een zeer goede hechting en is speciaal ontwikkeld om minerale dakpannen te impregneren die tenminste 10 jaar een duurzame werking heeft. Beschikbaar in 25 liter verpakking.
Vergelijk

€132,95

Informatie

Gevelprof WA-SP

GEVELPROF WA-SP is een milieuvriendelijke impregneervloeistof op waterbasis die speciaal ontwikkeld voor vloeren van beton, natuursteen, leisteen, enz... een olie, vet, water- en vuilwerend. Verkrijgbaar in 2,5 en 25 liter
Vergelijk

€79,95

Informatie

Gevelprof OH-S 25 liter

GEVELPROF OH-S is een oplosmiddelhoudend impregneermiddel met ingebouwde steenversteviger die niet alleen een waterwerende werking heeft maar ook een verstevigende werking voor zowel het metselwerk als voegwerk en tenminste 10 jaar duurzaam is.
Vergelijk

€269,95

Informatie

Gevelprof Semi permanente anti-graffiti coating 5 liter

Gevelprof Semi permanente Anti Graffiti coating wordt gebruikt voor het langdurig beschermen tegen ongewenste graffiti. Bij graffiti vervuiling kan de graffiti inclusief de onderliggende Anti Graffiti coating gemakkelijk verwijderd worden.
Vergelijk

€73,95

Informatie